Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak ještě jeden, dnes už možná poslední R^

0 0
možnosti
Foto

No, kůzlátka tam zrovna nevidím. Je to volání o pomoc. Nová finta ? Eskalace ? Na to musí někdo "nějak" odpovědět. Už ze slušnosti.

0 0
možnosti
Foto

Putin: "Rusko je daleko od toho, aby se nechalo vtáhnout do nějakých rozsáhlých konfrontací. Nechceme to a ani se k tomu nechystáme. Dovoluji si jen připomenout, že Rusko je jednou z jaderných velmocí."

0 0
možnosti
MN

karma.  Podle meho minenni ale treba se mylim, byla slova one poradkyne vytrzena z kontextu a ona odpovidala na dotaz, ktery si pozdeji trochu upravili. Vsimete si, ze nikde nehovori o Rusku - tady jsou jeji slova: 

„Pokud jsou na rozkaz velitele na území jiného státu masy lidí v tancích nebo obrněných transportérech a používají těžké zbraně, považuji to za invazi,“ prohlásila Putinova poradkyně

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/ruska-invaze-na-ukrajine-089-/zahranicni.aspx?c=A140828_132253_zahranicni_mlb

takze opet dalsi novinarsky podfuk. Nikde z oficialnich kruhu se neobjevila ani zminka o tom, ze Rusko oficialne provadi invazi na Ukrajinu. Jestli tam bojuji individuelne nejaci Rusove, pak je to jejich osobni vec ale neni to oficialni vyhlaseni valky Ruskem.

7 0
možnosti
MN

pro upresneni, podle slov dopisovatele, ci novinare, rekl ze Moskva podle jejiho nazoru podnikla invazi na Ukrajinu. Ovsem toto nebyla citace - citace byla pouze ona uvedena veta kterou jsem napsal " Pokud jsou na rozkaz velitele ....."  Krom toho se domnivam, ze ani politicka opozicniho smeru(coz se opet neslucuje s tim, kdyz nekdo tvrdi jaky je Putin uzurpator a diktator, ze by pripustil opozici?), ze ani ta by bez dukazu takovou vec nerekla. ....i kdyz, mozna se mylim.

0 0
možnosti
PV

R^Ano, cituji: ...s největším počtem dezertérů... Pane, taky bych nechtěl pálit bomby nejtěžšího kalibru na neposlušné Slezany!

6 0
možnosti
ZD

napsal jste dobře...;-)

4 0
možnosti
AS

A31d89a66m 12S30t57a14v98a

29. 8. 2014 7:58

"Od ukrajinské armády, patrně s největším procentem dezertérů na světě": Tato poznámka vypovídá o všem: o nárůstu počtu ukrajinských bojovníků za svobodu i o množství jejich techniky...

7 0
možnosti
ZD

tak to jsem Vás teda nepochopil...takže podle Vás ...když ješte před Charkovem dezertovalo 30% vojáku UA armády...vojáků....kteří 2 dny před tím demonstrovali elitu UA armády...jenom pro to ...že se potkali se zraněnými z první linie...tak to znamená ...dle Vás...pane Stava...že nárůstá počet bojovníků za svobodu a navyšuje se počet jejich techniky???...nu když to říkáte...já mám jiné informace...hezký den...ZD...;-);-);-)

2 0
možnosti
JP

Tak nevím za co máte ty mínusy, zřejmě mínusáci četli jak jste vystoupil z KSČ. Asi jste je dost nasral.;-D

1 0
možnosti