Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
S

Sid2007

21. 7. 2010 8:00
(Vkusne) ponozky do (vkusnych) sandalu - ANO!

Esteti - stejne jako cistonosoplenkari a jini ochranci cistoty rodicovskeho, drive materskeho jazyka - prohraji i tuto bitvu, tedy zda ponozky do sandalu. I estet Havel a nemala cast volku si zvykaji, byvse tvrde porazeni, na "Cesko", ktere rozditolo Ceskou republiku, Cechii a jine alternativy.

Do vkusnych sandalu mohou patrit vkusne ponozky. Konec diskuse.

Mym duvodem je to, ze vetrani nabizene sandalami vitam (prevence proti zarodkum plisne mezi prsty), spolu s jednobarevnymi ponozkami z bavlny. Kontakt kuze s materialy i tech nejlepsich a nejdrazsich bsandalu, vcetne nejruzneji zpracovanych kuzi pokozka mych nohou nevita a ja uprednostnuji vyhovet ji spise nez samozvanym estetum co kazou ze ponozky do sandal ani nahodou.

0 0
možnosti
PJ

PájaZítra

20. 7. 2010 20:51
Já teda fusekle do sandálů nosím...

...protože mi nic jinýho ani nezbývá, trpím na extremní potivost nohou a s tím se naboso v sandálech moc chodit nedá, ponožky ze 100% bavlny aspoň zajistí suchou nohu, která pak v sandálích neklouže a nehrozí tak držkopád.

A sandále nosím tzv. "od sněhu do sněhu", což bývá většinu roku tak od konce února do začátku prosince, plus minus, někdy jsou přesahy. A to nejsou teploty zrovna na chození bez zateplení, takže to jistí pořádné silné ponožky, opět 100% cotton. Mít pak přes sněžnou či vodovou zimu zavřenou obuv, to je utrpení, po 10 minutách mám mokro od potu.

Takže tyhlencty věčný hádky jestli fusky jo nebo ne, prostě ignoruju, já všeobecně módu ignoruju celej život, např. nosím trička zastrkaný do kalhot či tepláků, vadilo by mi, kdybych je zastrčený neměl a táhlo by mi na cemr. A kdybych snad nosil košile, jako že nenosím, tak samo že taky zastrčený.

0 0
možnosti

Johny_S

20. 7. 2010 18:04
Také nosím ponožky do sandálů

Po většinu času, když je opravdu vedro, nosím sandály bez ponožek, ale když se v létě ochladí, sandály nosím dál a do nich - ponožky. Částečně i proto, abych provokoval idioty, kteří se nad tím pohoršují, protože "se" to nedělá. :-)

0 0
možnosti
ZB

zdenekbobek

20. 7. 2010 16:03
To jsou zase vášně!

To jsou zase vášně! A přitom to tady už bylo. A několikrát. Tohle téma se vrací jako bumerang.

Tak já to tentokrát udělám takhle:

Já taky nosím ponožky do sandálů! Dělám to kdykoli mi to napadne. A nestydím se za to. A kašlu na to, co si o tom kdo myslí.

0 0
možnosti
RJH

Rob J.H.

20. 7. 2010 10:58
druhá věc je ta...

...že když budete mít fusekle v sandálech, žádná si o vás kolo neopře a ještě z vás budou mít holky pr*el. A je pořád dost chlapů, kteří by na ženy rádi dělali příznivý dojem. Praktická stránka věci jde stranou. Vemte si to takhle: Pokud by měl někdo dneska zálibu v tesilkách s pukama jak podle pravítka, jistě je jeho svaté právo je nosit a bude hoden obdivu, pokud, míněním stáda nezviklán, bude si stát za svým - ale umře jako panic, marná sláva. Jinak teda pocit ponožek v sandálech mi přijde příšernej - šel jsem tak daleko, vyburcován Vaším článkem a všema těma reakcema dole, že jsem se odvážil experimentu a zkusil to! - a fakt nevim, co na tom máte, bylo mi, jak kdybych se šel ve fuseklích koupat nebo v nich lezl k ženský do postele, tak nějak - nepatřičně. Jestli spíš nemáte nějaký aušusový sandály, mě to třeba nohu nedře :-)

0 0
možnosti
MS

Matyas Sandorf

20. 7. 2010 15:47
Re: druhá věc je ta...

dlouhé roky, vlastně od dob VZS, trpím plísní na nohách a proto se snažím chodit v sandálech od časného jara až do doby, než napadne sníh. A v ponožkách je přece jenom trochu tepleji ;-)

0 0
možnosti

Ormir

20. 7. 2010 8:31
Samozřejmě

Dávám karmu. Jsou to hloupé kecy "modních poradců" ala Františka, která je sama ošklivá jak noc a jiné by ráda kritizovala a ještě si za to nechala platit.

Je to každého věc. Samozřejmě se najdou vagusové, kteří vypadají odporně, ale těch je naprosté minimum.

Jsou situace, kdy to bez ponožek nejde. Představte si, že jdete někam na návštěvu a tam se vyzujete ze sandálů a zůstanete bosí ?

0 0
možnosti
OBOT

Obětní beránek od táboráku

20. 7. 2010 11:13
Re: Samozřejmě

a jsme u zouvání se při návštěvách, tohoto typicky českého zvyku, stejně jako ponožek v sandálích..

0 0
možnosti
K

kaktusak

20. 7. 2010 0:59
Co se divíte, je to další z projevů stádnosti.

0 0
možnosti
K

kevinbb

19. 7. 2010 23:29
Presne.

A zrovna to se me take stalo. V sobotu jsem se vydal na prochazku, samozrejme v sandalech naboso a uplne se me na nekterych mistech rozedrela na nartech kuze od suchych zipu.

Takze jsem v nedeli uz musel nasadit do sandalu ponozky abych vubec mohl normalne jit.

Jenomze vysvetlete to nekterym "noumum" a "damam" ktere jsou tak modne zalozeni,ze to nesnaseji.Uz jsem kdysi napsal,ze kdyz jdu do mesta v sandalech, tak si beru ponozky, pokud jedu nekam k vode, jdu naboso a pro spousty lidi to ma logiku, ale nekteri lide jsou tak "netolerantni a chytri",ze vas ihned bez znalosti veci odsoudi.

To je to to same kdyz nekteri lide vas kritizuji,ze nosite prilis kratke sortky,ze to pry neni modni, ale ja na to kaslu, ja nosim sortky abych se citil volneji a vzdusneji a proto take vubec nechapu proc se nosi sortky ke kolenum a nebo dokonce az k lytkum. Ale protoze jsem clovek tolerantni, tak je me to fuk. Ale je jasne,ze kdyz je teple pocasi, tak chci telu ulevit tim, ze si obleknu pohodlne sortky.

0 0
možnosti
LD

ledvina

20. 7. 2010 10:19
Re: Presne.

Tak hlavně pozor na správný posez v krátkých šortkách, nemusíme vidět všechno, že? :)

0 0
možnosti
JP

Jiný Pohled

19. 7. 2010 22:20
Mám rád takové články :-))

Ponožky v sandálech jsou mi ukradené, každý ať si nosí, co chce a co mu vyhovuje. Baví mě ale brouzdat po webu a číst zábavné ptákoviny, které některé lidi dokážou rozhodit (v diskuzích). Ó díky internete, že umožňuješ takové svobodné publikování článků na téma ponožek a o nekonečnosti vesmíru! O díky, že se čtenáři můžou pořádně vyřádit v komentářích a netrhají třeba mouchám křidýlka ;-D

0 0
možnosti
BD

Boulder Dash

19. 7. 2010 22:19
http://www.sandalandsoxer.co.uk/home.htm

R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1306x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články