Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Mňa zaujala "pokrokovosť" ČT, za ktorú by sa nemusela hanbiť ani komunistická ČST.

Veľká noc bola zmieňovaná ako "sviatky jari". Vianoce budú o chvíľu "sviatky zimy". Je to plne v duchu multi-kulti filozofie Západu, aby sa náhodou neurazili moslimovia, židia, budhisti, hinduisti a neviem kto ešte.

Kresťanská Veľká noc "smrdí" náboženstvom, "svátky jara" je nádherne multi-kulti objetívno-korektné pomenovanie najväčšieho a z hľadiska viery najdôležitejšieho kresťanského sviatku...

Možno už o pár rokov sa budú vysielať druidské slávnosti jarného slnovratu... :-)

0 0
možnosti

Pane Havránku, konečně s Vámi souhlasím.:-) Taky se mi nelíbí, že jsou poplatky koncesionářů využívány bbě a nesmyslně. Celé velikonoce opakování již mnohokrát reprízovaných pořadů. Odměnou měla být též "stařešina v novém kabátě" - Popelka. O Zprávách ČT škoda mluvit. Jsou naopak "v novém". Ale kdyby ty peníze dala ČT raději na nějaký smysluplný, nový film či pořad, udělala by lépe. Ty zprávy nestojí za nic, ať jsou v jakémkoliv formátu. Tohle platit je za trest.

2 0
možnosti
JV

"Sponzorování nějaké úchylnosti", to je velmi výstižné označení! ;-)

1 0
možnosti
MP

Je to mimořádná trapnost od ČSSD, které tak chtějí postupně znovu znárodnit majetek. Napřed to zkouší u církví, tam lidi budu tleskat. Tento soud by církve vyhrály levou zadní a náš stát by musel platit pokutu. Navíc by to byla velká mezinárodní ostuda.

2 2
možnosti

Pane Petře, těsně vedle. Pan Havránek nemluví ve svém blogu o restitucích, ale o tom, co se děje v ČT.

2 0
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články