Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
F

FerryP

27. 10. 2009 20:08
Také s Vámi nemohu souhlasit.

Kraus je grázl a patří vyrazit. Lže a ostouzí. Nalepil se na ČT už za tzv. televizní stávky jako ho.no na košili a drží a drží a nepustí.

0 0
možnosti
K

kdojsem

27. 10. 2009 19:21
Nemohu s vámi souhlasit

Krause mám rád a děkuji Bohu, že se někdo takový v našich médiích vůbec vyskytuje. Viděl jsem ten pořad s paní Ondráčkovou, všiml jsem si, že ji pan Kraus poněkud šetří než bych očekával, ale ukázalo se, že paní Ondráčková mimoděk na sebe prozradila zase něco, co by se jinak neukázalo. Také nevíme, jestli neměl Kraus, jako druhý krok, připravený rozhovor s Martou. Prostě připadá mi, že je u nás plno kritických, namyšlených, černobíle uvažujících lidí, kteří promítají tu svou nadutost a omezenost na mého milého Krause. Jděte do Prčic.

Ale asi ty ustavičné konflikty mají být. Kdyby i ten určitý druh lidí měl Krause rád, nebo by jim byl on lhostejný, tak by mě patrně začal nudit, nebo bych jej neměl rád.

0 0
možnosti
JV

Vosta Jindra

24. 10. 2009 0:35
Kraus už to nezvládá

Jednak to bylo pitomé, jednak ve vlastní věci nemá mít projev ve vlastním pořadu a potom u toho působil hloupě a navíc byl nějaký podivně roztřesený. Má sice pravdu, že radní jsou pitomci (až na výjimky), nicméně oni mají tentokrát taky pravdu. Popřát jedné straně sporu neomezený prostor k prezentaci jejího stanoviska, aniž by druhá strana měla možnost alespoň repliky, je neskutečná neprofesionalita. Důvodem je právě ten běžící soudní spor. Jiná věc je, že o tu vyváženost se postarala sama Vondráčková, která se sice zpaměti naučila, co má říkat, ale pak si tak odporovala, že si pozorný posluchač musel udělat obrázek dostatečný. Ale Kraus už to zkrátka nezvládá, zejména proto, že vyrostl do nebe. A pýcha předchází pád.

0 0
možnosti
RL

Limburger

23. 10. 2009 23:28
Oč by však byla ČT lepší...

..kdyby se už dávno zprivatizovala a pak by takové články o trapných počinech jejích  zprofanovaných protagonistů vůbec nemusely vznikat. ;-)

0 0
možnosti
JV

Vosta Jindra

24. 10. 2009 0:28
Re: Oč by však byla ČT lepší...

no ovšem. Je nám třeba další Novy a Primy.

0 0
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1306x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články