Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

janacz

13. 12. 2010 12:48
Ten pořad točili proto

koho to zajímá.  Koho Miky nezajímá, ať se do něj nestrká. !

0 0
možnosti
FH

Brůžek

13. 12. 2010 13:16
Re: Ten pořad točili proto

Jestli to má být výtka autorovi, tak jste ho moc nepochopila.

0 0
možnosti
M

moriaty

11. 12. 2010 17:57
život a smrt krále rocken-rollu

 Máte naprostou pravdu.

0 0
možnosti
M

mafra_fan

11. 12. 2010 17:03
...a to nás ještě čeká něco podobného o Bartošové

;-D;-D

0 0
možnosti
WB

wozáp baby

11. 12. 2010 16:47
taky je mi už trapný

jak medailonky o slavných osobnostech se jen hemží tragediemie. A občas to tak přeženou, že absolutně zapomenou mluvit o pozitivech a iihned se vášnivě ráchají v negativech.

0 0
možnosti
M

moriaty

11. 12. 2010 16:06
život a smrt krále rocken-rollu

 Vidíte,já ten dokument viděl již před drahnou dobou a chtěl jsem jej vidět znovu.Třeba bych s odstupem času viděl věc tak, jako vy.Točil to tuším Filip Menzl, dětská star "Mrkáček Čiko" a myslím, že i on sám v sobě zabojoval s démonem alkoholu. Víte(a to vy jistě víte), umělci bývají křehká stvoření a to je riziková skupina. Často jsem se zamýšlel nad tím,proč kluci,kteří byli nejzapřisáhlejší zastánci čistoty Rychlých šípů propadli později do tenat špiritusu,ale to by již bylo na jinou diskusi... a druhou klouzačkou do hrdla butylky je frustrace, pocit nedocenění,ztráta popularity nebo podrážení nohou někým,proti komu se těžko bojuje.Třeba establisement. A pak to jede samo.Jako u Mikiho bouřliváka.

Pokud nám TV nabízí příběhy předčasných úmrtí, pak nevím,proč by tam neměl místo i dokument o ikoně českýho rocken-rollu.Já myslím,že vás by to mělo oslovit o něco více než mladší ročníky.

0 0
možnosti
J

j.Havránek

11. 12. 2010 16:43
Re: život a smrt krále rocken-rollu

Mně na tom vadilo, že to vlastně bylo jen o tom konci . Kdyby autoři , při délce filmu, ukázali, proč byl svého času Miky takovou hvězdou, byl by film nesrovnatelně působivější.

0 0
možnosti
SV

starej_vul

11. 12. 2010 15:31
:-) ... to nebyl film pro pamětníky

To byl "basdtard", kdy nějakej režisér kterej se pohyboval v dosahu Mikiho s nějakou "ruční admirou 8 mm" a "točil" film o Volkovi. Kde je ten film? Není?  Tak jeho útržky protlačil přes  ... je to hnus.

   Uměl Miky Volek zpívat? Jakej to byl zpěvák? Jaké bylo jeho postavení mezi zpěváky. Jak měl "snadné" vystupování? Ne, ten pořad mě nezklamal. Ten pořad stál za ho-no. Ale na druhou stranu: jako agitka KSČ proti drogám ... i tak je to hnuj.

0 0
možnosti
Z

zabanovanýradepur

11. 12. 2010 15:37
Re: :-) ... to nebyl film pro pamětníky

Ten Váš nick opravdu sedí.....

0 0
možnosti
G

geo.novotny

11. 12. 2010 15:27
Miky Volek

Miky Volek byl především symbolem pro určitou generaci. Představoval vzbouření a protest. Muzikálně ani hlasově nikdy nebyl na úrovni tehdejších západních hvězd, ale to nebylo důležité. Jeho tvorbu osobně znám pouze ze záznamů, v době jeho slávy jsem byl příliž mladý a později jsem z republiky odešel.

Michala Volka jsem čirou náhodou poznal osobně až v devadesátých letech za svého pobytu v Praze. Fyzicky a bohužel i mentálně byl lidská troska. Rozprodával po bazarech a starožitnictvích různé drobnosti, aby měl na alkohol. Absolutně jsem ho nikdy neviděl střízlivého a schopného normálně komunikovat. Utržené peníze propíjel v levném krabicovém víně v parku u sv.Ludmily na Vinohradech. Několikráte jsme ho tam našli téměř v bezvědomí a dopravili taxíkem k němu domů. Jeho osud byl krutý a nezáleží jestli to byla jeho vina. Nezasloužil si ho. Možná, že jedinou útěchou může být to - že alespon v jisté době přinášel radost některým svým vrstevníkům.

G.N.

0 0
možnosti
VH

cvlad

11. 12. 2010 15:12
Máte pravdu.

ale asi to bylo záměrem autorů, koukal jsem na to a byla to docela síla.

0 0
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1306x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články