Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LP

Tak dnes jste se tam NeBurešovi zabořil až po kotníky.....gratuluji.

0 0
možnosti
JH

Jako obvykle děkuju za pobavení:-)

2 0
možnosti
AT

Inu, nejsem natolik přesvědčený o tom,že k drtivé porážce ,co do procentuálního vyjádření,u ČSSD dojde,jak si i Vy "pragmaticky " uvažující občan myslíte.... Přesvědčen však i já jsem o tom,že " pravičák ",miliardář, pan budoucí premiér Babiš, si do své budoucí středopravicové vlády,i přes přání pana Zemana druhou v pořadí ( ? ) ČSSD nepřizve.Nevím,do jaké míry jsou přejedeni " rozhačovackou " politikou stávající důchodci,mladé rodiny s dětmi atd.,atd,.kterým se dostalo i přes "pragmatický " odpor pana Babiše po delší době, především díky úsilí ministrů z ČSSD i s částečnou pomocí ministrů s KDU,důstojnějšího přilepšení.S jejich "drtivým" odklonem od ČSSD bych si nebyl,pane Havránku tak jako Vy, až zase tolik jistý. Pokud je opětně nezmámí koblihy pana Babiše a zůstanou stejně "pragmaticky " posuzovat všechny skutečnosti související s jejich současným postavením ve společnosti a objektivně posoudí,která že to strana jim skutečně a hmatatelně nejvíce pomohla a pomáhá,tak bych si opravdu nebyl,tak jako Vy a mnozí pravicově smýšlející spoluobčané ,natolik jistý tím jejich "drtivým odklonem" od této strany.Vím,že k porážce ČSSD a ovlivňování voličů budou do voleb ty naše "objektivní v drtivé většině pravicová média" dělat psí kusy,ale nechme to na voličích - ti nakonec rozhodnou,zda se naplní ta vaše (všech) očekávání.Hezký den,pane Havránku. ;-)

1 0
možnosti
JH

Pane Trojane, nic proti tomu, že to vidíte jinak, však - hyn sa hukáže! Jen mě překvapuje ta Vaše zmínka o těch českých pravicových médiích Co to je? Kde jste to sebral?:-)

0 0
možnosti
JM

Jenom poznámka o detailech, kteřé jsou však příznačné, jak se řeší v našem státě problémy. Včera v OVM se vedla debata ohledně zavedení el. náramků. Ta debata se vede už 5 let. Přitom ubytování jednoho vězně stojí "stát" 1000 Kč denně. V minulé OVM se přiznala ministryně MMR, s jakými těžkostmi se potýká ve vládě i mezi svými už jenom s prosazováním novely stavebního zákona. Jsem člověk spíše optimisticky naladěný. Je otázka, jestli bych si ty růžové brýle neměl sundat.

V dubnu by strana REALISTŮ měla přijít s programem.

1 0
možnosti
Foto

Pane Matuško, strana Realistů vyvolává drobné naděje pravicového potěru, ale jak jsem četla dlouhé pojednání ctěného pana Robějška (bohužel, nutno soustředěně studovat ! Kdo bude ?!) snad by měli Realisté hodit očka k Okamurovi - ten přímou demokracii vysvětluje jako kulometem. U mne tedy míří mimo. Jinak jsou dost tajuplní. Nadějní ?

Vadí mi, že ODS jsou jako koťata.

1 0
možnosti