Pomsta za Únor 48

Únor 48 považuju za národní katastrofu, která by neměla být nikdy zapomenuta. Jen se  obávám, že ti, kteří svolávají to  nedělní protestní   shromáždění  na Václavák, mají úplně jiné cíl, nežli připomenout tohle neštěstí. 

HANBATÝ  VÁCLAVÁK

Výročí  komunistického puče  zjevně jen využívají – zneužívají  ke svým permanentním  válkám s Babišem, se Zemanem.

Ano,  demokracie  v České republice je opravdu  v jistém ohrožení. Nikoliv ovšem  ze strany zmíněných pánů a momentálně  v tom nemají prsty ani ti věčně omílaní Rusové.

Největší  hrozbou pro naši demokraciI  jsou teď  paradoxně  zrovna  ti, kteří  o svobodě, pravdě  a demokraci i imrvére  kážou. Právě oni teď, ve jménu těch nejkrásnějších ideálů -  obviňují, cenzurují, snaží  se zakazovat, v zásadě se ani tolik od těch komunistů neliší!

Marx  aby  ty pokrytce  vzal!

Je to takřka geniální, že právě v těchto únorových dnech  Neviditelný pes  zveřejnili tenhle  CHTIP  bezděčně, NENÁPADNĚ  odhalující podstatu   : - )    zrůdného komunismu

„Maminko, co je to láska?“ ptá se holčička své matky. 
„Láska, to je když poznáš bohatého pána, který tě pozve na výlet do Benátek, celý den tě vozí na gondole, pozve tě na večeři na náměstí svatého Marka, dá ti briliantový prsten, koupí ti byt na Azurovém pobřeží  a druhý v Paříži, dá ti nové auto  a zahrnuje tě zlatem a diamanty.“ 
„Maminko a kde jsou city, bouchání srdce, motýli v břiše?“ ptá se zmatená holčička. 
„Tyhle nesmysly si vymysleli komunisti, aby mohli šukat zadarmo.“

Autor: Josef Havránek | sobota 24.2.2018 10:32 | karma článku: 22,85 | přečteno: 338x