Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RJ

No jó, komedianti. Oni jsou zvyklí učit se texty, v kterých jsou cizí myšlenky a ty pak deklamují. A toto je přesně případ gerontky Pavlíny. Bohužel nemá čím myslet, vlastní rozum chybí. Jenom přehrává.

2 1
možnosti
SB

Já si myslím, že i starý člověk může jinému starému člověku předhazovat věk. Stejně tak alkoholik může jinému alkoholikovi předhozovat alkoholismus, bývalý komunista jinému bývalému komunistovi tuto čás osobní minulosti, člověk se záznamem v trestním rejstříku zase jinému podobnému občanovi zase toto, ale má to jednu podmínku: Předhazovat mu to může v případě, že sám neprovádí současnou politiku. Kdybych v minulosti byl členem KSČ, mohl bych klidně prohlásit, že bývalého člena KSČ v čele státu nechci, a až by mi někdo řekl, že já jsem tam byl také, mohl bych s klidným svědomím odpovědět, že jsem si toho vědom, a že tudíž do politických funkcí nekandiduji.

Protože Pavlína Filipovské ve svém věku není politickou finkcionářkou, může směle říci, že se jí nelíbí političtí geronti ve vysokých státních funkcích. Má na to právo.

3 5
možnosti
VK

Pepiku zase Parlamentní listy? Včera ruská televize.... No to jsou ti přemýšlivý důvtipní geronti.

2 4
možnosti
JH

...ale zase nemají takové vážné  problémy s gramatykou :-)

9 0
možnosti
ZJ

Koho chleba jíž, toho píseň zpívej.

Mnoho naších umělců si s tím nedělalo a nedělá žádné starosti.

Neodsuzuji, pouze konstatuji.

O panu Svěrákovi se léta vypráví, že má doma plechovku žluté barvy. Pro jistou. O paní Bohdalové netřeba hovořit.

15 0
možnosti
KV

To plati o velke casti nasich nahle prozrelych umelcich.Rikam si proc nejsou zticha a jeste tu svou hloupost vystavuji.

20 0
možnosti
VK

To si říkám o tobě furt

0 6
možnosti
DK

Mně vadí, že se umělci vyjadřují k politice o které nic neví...a když někdo vřele vítal ve 4 letech Američany, tak ji mohu přirovnat ke Klausovi, který v těch 4 letech byl účastník pražského povstání. Vezměte a vezměme rozum do hrsti, myslím, že i dnes by byly děti chráněny a eliminovány od nejisté situace.... Jsem sice o něco mladší, ale je geront a navrch slepice...

8 0
možnosti
Foto

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/nazory-a-petice/Jiri-Kostak-Filipovska-ztraci-soudnost-vzdyt-uz-i-ona-je-gerontem-a-tedy-pomatenou-starenou-369124

Nakonec jsem ten článek našel a musím konstatovat, že jeho autor, není zrovna slušně vychovaným člověkem. Předně je ten výtvor plný nesmyslů, možná až lží, když paní Filipovská měla ve svém repertoáru řadu převzatých písní, většinou však z USA. Častušky jsem nenašel žádné. To že zpívala na různých slavnostech, to byla tehdy běžná praxe a rozhodně to nebyly slavnosti pro členy SČSP pouze. Další nehoráznosti je tvrzení, že mezi prvními podepisovala antichartu. Mezi prvními ji podepisovali ti, kdo do divadla tehdy dorazili jako první. To znamená, že pokud přišla jako první, tak ano, podepsala jí mezi prvními ale ne proto, že by byla tak aktivní, ale protože ten arch byl prostě u vchodu. Její slova o gerontech mi příšla naopak docela vtipná, protože je určitě nemyslela v souvislosti s věkem fyzickým ale duševním. Což autor onoho článku nepochopil a čini to z něj, i když je ročník 1948, většího stařečka, než je ona sama.

3 10
možnosti
Foto

V poslední době se zde rozmohl takový nepěkný nešvar. Autoři píší co kdo kde napsal, ale už neuvedou odkaz. Co je to PL mi rovněž zůstává záhadou. Polsko?

3 3
možnosti
AS

A43d23a54m 78S79t75a31v91a

4. 4. 2015 7:41

V receptech polévková lžíce...

7 0
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články