Pocity Jana Krause – Tohle se musí už brzy podělat!

Moderátor Jan Kraus nepatří  k mým nejoblíbenějším. Kdysi jsem se do něj často strefoval, ale nikdy jsem přitom  nezpochybňoval jeho IQ…

Více mi tehdy iritoval  jako nepřehlédnutelný, často arogantní politický aktivista, což mi v pořadech tvářících se jako zábavné, tak úplně zábavné, dodnes, nepřipadá.

Dost paradoxně, to byl ale právě Kraus, kdo už v takřka legendárním  veselém rozhovoru ohledně biomasy, s trapně se vykrucující, uboze  mlžící  místopředsedkyní zelených - Kateřinou Jacques, rozenou Pajerovou, zničil renomé českých zelených, na desítky let. Dodnes se z toho, naštěstí, ještě nevzpamatovali.

Po dlouhém čase, mě tentokrát  Jan Kraus mimořádně zaujal svou úvahou o pocitech, které teď v Česku tolik frčí  -  dominují:

...Pocit se stává ústředním motivem rozhodování. Protože když nemají studenti dobrý pocit při přednášce, je to problém profesora. Jeho starost je, aby ti studenti měli dobrý pocit.

Váš pocit určuje vaši sexuální orientaci, ne vaše fyziognomická výbava, ale pocit.

A vůbec všechno stojí na pocitu a nejdůležitější je, když máte pocit, že je něco pravda, tak je to pravda. A ten druhej ať drží hubu!

A já mám zase pocit, že se tohle musí brzy podělat!" 

Kraus, nekraus - tenhle pocit  rovněž sdílím.

Autor: Josef Havránek | středa 23.6.2021 10:31 | karma článku: 21,64 | přečteno: 254x