Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

O59t90a 95V62á21l25e85k

30. 10. 2015 14:55

S vyznamenanými se měl bavit o jejich díle. Na hodnocení Zemanova výběru si měl pozvat komentátory. Patrně to byl skutečně blbý pořad. Hysterická reakce kremrolí je však jako vždy silně přeexponovaná. Doufám, že jejich antiváclavkovská kampaň nevyústí v bratrskou pomoc č. 2.

2 6
možnosti
Foto

I22v29a38n 48M17a28r98e81k

30. 10. 2015 15:03

Někdo je "kremrole" a jiný zase "hamburger" hrající si na "čtvrtý odboj" ,asi tak to bude,ne  ? !

4 1
možnosti

J29o94s85e79f 59H97e30j23n41a

30. 10. 2015 13:31

;-O;-€;-O Blogový manipulátor!!!:-/ No toto!!!!!!8-o

0 5
možnosti

Když tak koukám na ty Vaše smajlíky... snad jste si přitom neucvrnknul do kalhot...:-)

9 0
možnosti
Foto

Díky pane Havránku za podporu a budu pevně věřit, že pan Václavek bude přesunut na planetu YÓ, na kanále Déčko, kde se dle mého názoru, jako moderátor mnohem více osvědčí . :-)R^

7 0
možnosti

Přesně jste to vystihl.

Jinak,  teb  Václavek mi je vcelku  ukradenej. Vůbec nejhorší ale  na tom jen, že z těch davů veřejnoprávních redaktorů není jediný, který by vzbuzoval respekt, tedy alespoň u mne...

9 0
možnosti

Obávám se, že nejvíce toho bahna nabalil sám pan prezident. S tím s.Tomanem skutečně dal najevo, že si z nás skutečně dělá srandu a celý národ má tak říkájíc na "háku"... Okatě a bez skrupulí vyznamená člověka pouze za to, že dal půl milionu na jeho kampaň...

3 6
možnosti
Foto

Doufám, že budete objektivní a snaživý a pečlivě si přeberete všechny vyznamenané, co odměnil medailí pan Havel. Budou tam jak minulý komunisté, tak i jeho kamarádi a podporovatelé, zde je opravdu zbytečné někomu něco vyčítat :-)

8 1
možnosti

Jako blogový manipulátor jste opět zapoměl zmínit, že se jednalo o dotazy diváků.

A na adresu pane Biskupa bych poznamenala, že pomazat se blátem pomůže rozeznat, že se o bláto jedná a nutnost poznání, že toto bláto je nutno omýt. Takhle byl dán signál, že každý může žít dále s tím blátem.

Sám pan biskup mluvil o tom, že každý má nějaké ty kostlivce ve skříni (zřejmě mluvil i sám za sebe) - ano, to má pravdu. Ale ne každý je vyznamenáván. To bychom si měli uvědomit. A v případě toho komouše a nyní "podnikatele", bylo vyznamenání skutečně pouze ocenění jeho zásluh při volbě Zemana na Hrad.

Jinak mě dost po shlédnutí pořadu mrzelo, jak se každý z pozvaných vysloveně kroutil a kroutil, jenom aby nemusel přiznat, že hodnota tohoto ocenění (a teď myslím osobní výběr Zemana) byla skutečně "spoluvyznamenanými" snížena.

3 8
možnosti
Foto

Jako rozumně uvažující žena byste mohla vědět, že dotazů do pořadu chodí mnohem více, než které se objeví na obrazovce, což znamená, že je někdo dle svého subjektivního pocitu a zájmu vybírá :-)

9 0
možnosti

Včera došlo v ČT ještě k jednomu roztomilému "umravnění" moderátorky odpoledního studia kanálu ČT 24.  Pozvala si k rozhovoru na téma Sýrie jistého novináře, tamního rodáka, jehož jméno si nepamatuji. Po několikerém jejím použití sousloví "umírněná opozice" dotyčný žurnalista zareagoval slovy "prosím?"..jako že se přeslechl a vzápětí poznamenal, že žádná umírněná opozice v Sýrii neexistuje. Slečna redaktorka se nezmohla na nic víc, než křečovitý úsměv, evidentně vyvedena z konceptu. Hezké to bylo.

13 0
možnosti

Včerejší Hyde Park byl parodie. Když se ptají vyznamenaných, co si myslí o Zemanově vyznamenávání, tak je to opravdu zoufalství...

5 1
možnosti

žádný z nich nenašel páteř na to, aby vyslovil to, co si každý slušný člověk myslí - že ten komouš a aparátčík prostě mezi ně nepatřil. Tím by totiž o stupeň snížili i své vlastní vyznamenání.

Ale je také možné, že nechtěli, aby snad někdo pochyboval i o nich.

2 3
možnosti

Souhlas,i když vyznamenání bývalému ministru Tomanovi,nebylo od Zemana moudré.

Chtěl bych se,pane Havránku,zeptat na jednu věc,proč tolik nesnášíte Václava Moravce?Já netvrdím,že je bez chyb,ale mezi moderátory z ČT 1,ještě patří mezi ty slušné,když jsem včera poslouchal ČT 24,kde probíhal dialog redaktora Takáče s Pospíšilem a Lidinským,říkal jsem si,jak tohle může dělat moderátora.Řada moderátorů na ČT 1 se chová jako gestapo.

O novinářích na Idnes nemluvím.

Ten moderátor Václavek,tj.ten bloger Miroslav Václavek?Pokud ano,tak se nedivím.

0 0
možnosti

Moravce opravdu nesnáším, protože on je ze stejné stáje jako ostatní, jen  o něco málo  inteligentnější a o pořádný kus  pokrytečtější.

Takovým se kdysi říkávalo vyčůránek....

3 0
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články