Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

Nespasí a ani nemohou.V žádném městě ani obci nedostali tolik hlasů, aby mohli sami vládnout.Naštěstí ! Jejich případní koaliční partneři už je naučí, " jak se to dělá" !

0 0
možnosti
MN

Piráti jsou v jistých směrech ještě levicovější než čistí ideoví komunisté. Nemají problém s kolektivním vlastnictvím a se sdílením věcí a služeb zadarmo. Soukromý majetek jedince je v dnešní době trávení části života na netu zřejmě pro ně tak nějak přežitek doby.

Nicméně, jejich nekompromisní požadavky na transparentnost veškerého dění na magistrátech a na veřejné sdílení informací jsou žádoucí hlavně ve větších městech.

Piráti by měli být "nasazeni" jako watchdog do všech zastupitelství.

0 0
možnosti
PV

Piráti mají jiný úkol, stejný jako ve všech zemích, kde se vyskytují. Jejich úkolem je atomizovat politickou scénu, rozdrobit, rozdělit, hlavně, ať se normální systém politických stran zhroutí. A nejsou na to sami, však jste jistě spatřil tu plachtu, které se říká volební lístek.

2 0
možnosti
MP

Piráti schvalují EU, takže podporují multikulturalismus a podobné věci.

2 0
možnosti
JC

A v důsledku tedy i zbytnělou ochranu autorských práv, proti níž původně povstali a posléze se ustavili v politickou stranu.

1 0
možnosti
Foto

Hlavně jsem zvědav, jak to Piráti zvládnou v Mariánských Lázních. Tam budou potřebovat hned několik koaličních partnerů, což dá jistě vznik velmi stabilnímu uskupení...

1 0
možnosti
Foto

Název zvolili, aby upoutali pozornost, což se jim podařilo a až se u moci zabydlí udělají to jako OF, přejmenují se třeba na Demokrati

1 0
možnosti
MD

Kdyz nepujdeme prilis do detailu, nebudeme rozebirat mozny vyvoj a alternativy, tak mozna ano. Takze prece jen s rezervou.

0 0
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články