Piráti aneb Ty drogy jsou fakt šmejd!

Zvláště pak prezident, či premiér  to nemají vůbec lehké. Pokud přehlédnou nějaký ten úspěch českých sportovců, umělců...  okamžitě to slíznou za ignoraci…

...stejně tak, jako kdy  medailistům pěkně, ve vší slušnosti pogratulují. To zase hned dostávají čočku, že  na těch borcích jen trapně příživničí – drze si přisvojují jejich úspěchy…

Gratulace opozičních politiků, už  nemají tu váhu, musejí  být  mnohem kreativnější,  což ale  zase vůbec neznamená, že si snad taky neumějí přihrát tu svou polívčičku, tak, jako třeba  pirátský ataman Bartoš.

Ten, v rámci volební kampaně dojemně zavzpomínal, jak se, ještě  jako nadějný judista – v kategorii mladších žáků, „pral“, s dnes tolik slavným Lukášem Krpálkem.

Zatímco jsem uznale pokyvoval hlavou, kdosi pozornější porovnal narozeniny obou rváčů a zjistil, že v takovém případě by šlo o „pranice“ mezi třináctiletým Bartošem s tříletým Lukáškem, což se dá v podstatě kvalifikovat jako týrání dětiček.

Po lavině   vtipů, Ivan Bartoš tenhle povedený tweet smáznul. To se dá pochopit, už méně ale to, že, namísto  obyčejné omluvy za to pábení, naprosto vážně začal pátrat, kdo mu to vlastně tenhle  příběh z dětství, tak zlomyslně  nacpal do hlavy.

A pak, že  fetování nezanechává následky! : - )

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Josef Havránek | neděle 1.8.2021 10:31 | karma článku: 21,41 | přečteno: 206x