Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zmiňovaný pořad v TV jsem neviděl , přesto si dovolím dvě tři poznámečky. Moc to nechápu. Srpen jsem také zažil , tanky , střelba , strach....Gajdůškovou také nemusím.

Potud souhlas.

Potom méně. Analogie s Ua a naší republikou v r. 68 nesporně je. Pochopitelně - každá anexe ( okupace) je jiná , jiná je i doba. Podstata ale zůstává - větší a silnější "bratr" si osobuje právo diktovat menšímu a slabšímu.

K paní Čáslavské. Při hymnách odvrátila tvář a nedívala se na vlajku tehdejšího SSSR. Možná marginální protest , nevím , co na tom autorovi vadí. Na téže olympiádě černí američtí sprintéři na stupních vítězů protestovali proti rasové diskriminaci v USA zdviženou pěstí.

Tak tak.

0 0
možnosti
Foto

Tyto oslavy bývají křečovité až úmorné snahou ovlivnit citově naše myšlenkové pochody a vzpomínky. Atmosféra toho času je pryč a z toho se moc raduji.

1 0
možnosti
JH

No ja jsem jen zaslechl ministra kultury, kdyz si zena prepinala zpravy a opet jsem se jen presvedcil, ze jsme se za 25 let obloukem dostali tam, kde jsme byli.....opet nam vladne a spravny nazor vytvari banda hlupaku (kdyz to reknu velmi kulantne)

7 0
možnosti
PV

Tu část akce jsem viděl rovněž, je to naprosto přesně, jak říkáte a autor vybral Krylova slova trefně. Zneužívají tuhle tragédii k propagaci svých ukrajinských lapálií a ještě si myslí, že to lidé neprokoukli. Opravdu nechutné.

3 0
možnosti
SN

:-) Já jsem to bohužel neviděl, ale pokud se to odehrálo tak, jak to popisujete, zvracel bych s chutí s Vámi ! R^R^R^

4 0
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články