Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jeden to vidí tak a druhý opačně.;-) http://youtu.be/F8mTLAULO6M

0 0
možnosti
JN

Ukrajina je po ČR nejzkorumpovanější zemí Evropy díky Ruskému vlivu. Náš bývalí prezident Václav Klaus je nyní Ruským Bankéřem a miliardářem. Peníze vzal z tunelování ČR a jejich převodem do Ruska. [>-]

0 0
možnosti
LC

Problém je, že v Česku převládá černobílé vidění světa a v internetových diskuzích zvlášť. Kdo nejde s námi, jde proti nám, je u nás zažrané. Většina lidí nechce pochopit, že nemusím souhlasit s režimem Saddáma Husajna a přesto můžu považovat druhou iráckou válku za hloupost. Že můžu představitele jednoho státu považovat za lumpy a představitele druhého státu za ještě větší lumpy. V Česku je rozdělení jen na hodné a zlé. A v dění kolem Ukrajiny, když už se někdo chce postavit na něčí stranu, nechť si položí jednoduchou otázku. Od které dvojice, Porošenko+Jaceňuk, nebo Putin+Medveděv byste si koupili ojeté auto?

4 0
možnosti

Já si pokládám jednoduchou otázku. Jaká strana porušila mezinárodní právo?

0 0
možnosti
JT

Něco velmi podobného tvrdil i Churchill i jiní. Proč Vám to vadí právě u Porošenka? Válka je vždy hrozná, ale někdy se jí nejde vyhnout. Češi to v historii udělali a čemu to prospělo?

5 2
možnosti

Rozhodně to prospělo k tomu, že jsme přežili

a neměli další mrtvé k těm, co tu Německou okupaci nepřežili.

Teď jsme takový prťavý stát, s prťavou armádou, vhodnou pouze do počtu na mise NATO. Vždyť nemáme ani 5000 záložáků a zbylou výstroj jsme zrovna věnovali Ukrajincům.

S tím by jste chtěl válčit?

2 0
možnosti
KD

Chudák Gott, ten musí mít Ukrajinu rád. Rusové ji měsíčně prodávají milion tun uhlí, protože by jinak Ukrajinci nesvítili a netočili se jim motory. Jinde uhlí nesehnali.

Litevec, který je ministrem hospodářství Ukrajiny nedávno prohlásil, že Ukrajina je nejzkorumpovanější země Evropy. Takže Bůh s námi.!!

5 0
možnosti

Rusko je v žebříčku korupce dvacet míst nad Ukrajinou. A řeknu Vám, že být v tomto ohledu na 120 či 140 místě už moc velký rozdíl není.

0 0
možnosti
PB

....áááá, - když už nikdo a nic, tak alespoň (cestou do pekla) Bůh s nimi !

1 0
možnosti
ZD

pane Havránek připojuji se k panu Slavíčkovi...hodně štěští v Novém roce a hlavně zdraví...platí to pro všechny i pro pana Dvořáka...mmj pane Dvořák...snad do sebe někdy zase přátelsky šťouchnem..hodně zdraví...Zdeněk David...;-);-);-)

2 0
možnosti
Foto

Ano, humorné pošťuchování bystří mozek! Vám též vše NEJ!

0 0
možnosti
Foto

Inu, jak na Nový rok, tak po celý rok. Máme se na co těšit. Rv

1 0
možnosti
LW

Stejně je to sranda. Dojde k ozbrojenému obsazení území cizího státu a Vy se bojíte oběti, nikoliv útočníka.

Je opravdu tento strach z oběti na místě?

13 8
možnosti
KS

Je to sranda.Pučisté svrhnou legálně zvoleného prezidenta a oslavují vrahouny od Bendery.Přesto jim fandíte a občanské referendum neuznáváte.

13 11
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1306x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články