Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

čtenář zdrojů

23. 5. 2009 11:51
Pane Havránku (dodatek)

teď jsem si přečetl vaječný článek Jakuba Metelky (kousek pod Vašim článkem). A musím uznat, že existují ještě větší užiteční idioti - tedy mladí sociální demokraté. Ti jsou jsou skoro stejně pitomí, jako mládežníci z Modrého týmu (např. Klíč);-)

0 0
možnosti

čtenář zdrojů

23. 5. 2009 11:45
Pane Havránku

Vaše úvaha je sice docela zajímavá, ale zapomněl jste, že největší reklamu akcím ČSSD nedělají vrhači vajec, ale novináři, kteří o tom píší. Tolik vaječných analýz jsem už dlouho v novinách a na webech nečetl. Vy sám už o vejcometech píšete minimálně potřetí. Zdá se, že nejspolehlivějšími spolupracovníky americké agentury, organizující kampaň ČSSD, jsou čeští užiteční idioti - tedy čeští publicisté.;-)

0 0
možnosti
S

ski

23. 5. 2009 9:57
Stejně jako Vy,Paroubka osobně

zná velmi málo lidí.Tento jeho negativní mediální obraz je cíleně vytvářen  našimi "objektivními médii"  ( je nutno se ptát komu to prospívá). Stále platí pravidlo,že kdo ovládá média má i moc. Lidé vašeho typu, kteří  nad účelově servírovanými fakty moc nepřemýšlí resp. nejsou schopni a docházejí pak k takovým zjednodušeným pohledům (a to je cílem  našich "nezávislých" médií ) plodí takové  nesmysly plné urážek lidí které neznají! Ale účel světí prostředky a je potřeba před volbami tyto lidi co nejvíce očernit bez ohledu na to , že stejné věci ( a často v daleko větší míře než současné vedení ) prováděly představitelé  ods. Z lidí jako jste Vy , kteří pouze "papouškují" to co si přečtou v MF,LN atd. a slepě tomu věří , se rekrutují  "masy" pro totalitní režimy!!!

0 0
možnosti
J

j.Havránek

23. 5. 2009 10:20
Re: Stejně jako Vy,Paroubka osobně

nechci se zastávat médií, jsem k nim asi ještě krtičtější, ale k tomu, abych nad tímto odpudivým politikem zlomil hůl, mi naprosto stačí jeho autentické výroky - chování.

0 0
možnosti
MJ

Martin Jirousek

23. 5. 2009 9:45
Karma za článek

Protože je to dobrá úvaha. Čím jste jej ovšem zazdil je ta informace o synovi funkcionáře ČSSD. Rodiče toho synka jsou rozvedeni a od roku 2004 synka vychovává jen pravicová, silně zmodralá maminka.

0 0
možnosti
E

editi

23. 5. 2009 6:36
Havránku,

ty trpíš nespavostí, že smolíš článek o houně do půl druhé v noci? Ten Paroubek ti ubírá hezkou část života. Doufám, že ČSSD vyhraje volby do EU, to ti ubere nejméně 5 let života. A následovat budou volby do PS a to máš dalších 5 let. A pak se toho dřevěného penálu už dočkáš.;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti
VM

Dluhy se neplatí

23. 5. 2009 7:04
Re: Havránku,

Přidej, soudruhu, přidej, bolševiku!;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti

Clara Shot

23. 5. 2009 1:45
slušná úvaha

pane, Vám to pálí.. ruku do ohně bych za to taky nedal, ale jinak velmi slušná úvaha. a pokud to pravda není, na medializaci Paroubkovo kampaně to nic nemění..R^

0 0
možnosti
S

SIDLSD

23. 5. 2009 1:41
Domnívám se,

 že hlasy jsou dávno rozdány, (vy byste asi taky neměnil svůj názor na podladě podobných akci) jedná se spíše o předvolební folklör. Vše záleží pouze na tom, kolik lidí příjde k volbám. Na 30 Kč lůza slyšela, EU volby jí nic neříkají a obecně se tam moc lidí nehrne. Zejména jestli bude hezký počasí. Válet se na chalupě je pohodlnější. ;-D

0 0
možnosti
Š

Špička

23. 5. 2009 5:48
Re: Domnívám se,

A tebe kdy pokousal Cígler?

0 0
možnosti

oldiess

23. 5. 2009 1:40
Syn předsedy? Proč ne?

Vždyť i za totáče občas emigrovali i děti tajemníků KSČ;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články