Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nikdy mi gayové nevadili, mám mezi nimi kamarády a jsou to skvělí lidé. Nevadil mi ani pan Putna i když nejsem jeho obdivovatelka. Nikdy bych nepředpokládala, že se takhle sníží vysokoškolský profesor, který má jít příkladem svým studentům. Je to ostuda a za své chování by měl nést odpovědnost. Pan Robejšek je vzdělaný, kultivovaný člověk, který se tímto projevem určitě nenechá vyvést z míry.

11 0
možnosti
ZD

již nyní chápu ...že ELITA = je také bodové hodnocení hovězího dobytka...pro neznalé upřesním ...nejvyšší hodnocení je Elita Rekord...a tu Putna a ani jiní známí Elitáři nikdy nedosáhnou...prostě vůl zůstane volem...i kdyby proti přírodě dížku mléka nadojil...hezký den všem...ZD...;-);-);-)

15 0
možnosti
Foto

Je trapnej, asi nikdy nedospěje....

18 0
možnosti
Foto

To je trapné. M.C. Putna si profesuru nezasouží. Nebo opakovaně razí nějaký nový trend sprostoty. Měl nabídnout panu Robejškovi konfrontaci. Tuší, že svými argumenty pošuka by dostal smrtelný bodyček.

32 1
možnosti
RH

Putnu nekomentuju, jeho trapné chování nestojí za komentář. Pokud ale chtějí eurorealisti a prorusky smýšlející svého kandidáta na prezidenta, tak Robejšek není dobrá volba. Je to takový bulvární politolog. Nízká erudice a plagiátorská aféra nejsou jediný problém.

2 20
možnosti
MP

Tady ve článku není meritem věci prezidentská kandidatura pana Robejška. Doufám jen, že kandidovat nenapadne třeba pana Putnu .

7 1
možnosti
PB

..... naša bába v tem měla celkem jasno : "vod postiženejch se drž dál,- Pán Bůh je potrestal předem aby jim ten život porádně zkur..... !"

4 4
možnosti
MB

Tak to jste přesně popsal sebe i ty další frustráty pod vámi, včetně autora. Ale asi vám to nedošlo a ani nedojde, že? ;-D

5 22
možnosti
JP

Bohužel, elita národa je různá, někdy i hrůzná.

7 0
možnosti
Foto

To není elita, spíš fake.

13 0
možnosti
JC

A pana Smetanu za přimalování tykadel na plakáty zavřeli na 1/4 roku do basy.

8 3
možnosti
Foto

za to jej nezavřeli

5 1
možnosti
Foto

Universita Karlova je sama o sobě ostudou našeho školství.

Nechat tam působit někoho jako je M. C. Putna, Michal Romancov či Martin Riegl?

Jedinou jejich kvalifikací je rusofobie a zemanofobie, nic jiného.

28 7
možnosti
MM

Vy jste ale znalec a takovej slušnej, vzdělanej!

7 9
možnosti
MP

Nejsem obdivovatelkou pana Putny, ale přesto mne zklamal. Nemyslela jsem, že klesne na takovou úroveň. Trapně nálepkuje. Nevím, proč by neměli studenti vyslechnout odlišný názor a závěry si udělat sami. Vysokoškolský profesor musí mít určitou úroveň, aspoň tak jsem je poznala. Byli to matematici a měli chování anglického gentlemana.

35 0
možnosti
Foto

Stačí si pustit video s M.C. Putnou na youtube a člověku rychle dojde, že tento člověk už nemůže níže klesnout.

Je to ostuda našeho školství.

23 4
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články