Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AT

No nevim jestli mi má imponovat jeho postoj k bojkotu. V situaci, kdy rozšlápl obrovské lejno ani jiná slova volit nelze bez toho, aby si ty výkaly nerozmazal až po kolena.

3 6
možnosti
AS

A51d20a66m 38S22t65a98v15a

18. 10. 2015 13:26

"...napříště se už nebude s těmi pozvánkami obtěžovat…...": může někdo uvést odkaz?

0 0
možnosti
Foto

Rektoři našich vysokých škol, kteří se přidali na strany veřejné propagace homosexualismu jsou ostudou našeho školství.

Karma R^

6 4
možnosti
JS

Vždy jsem stál na straně světových státníků, co popíjeli alkohol. Proto stojím na straně Winstona Churchilla, Václava Havla, Borise Jelcina, Miloše Zemana. Ti asketičtí státníci mně nikdy nebrali. ;-D;-D;-D

2 0
možnosti
Foto

O49t93a67k31a22r 49S77e35k55l

18. 10. 2015 11:31

Jsem rád , že pan president má pro případnou kandidaturu na příští volební období jistý hlas pana blogera , celoživotního disidenta .

Hmm.;-D

3 2
možnosti
JS

Můj hlas má taky. Je stejně dobrý jako Václav Havel. Akorát Václav Klaus se nepovedl. ;-D

3 1
možnosti
PB

...... vobyčejnej borec, jako každej jinej má "svoje dny", - někdy je to na pár facek, indy je to na pohlazení,- zkrátka lidovka ! V každým případě se shodneme na tom, že to není žádnej blbec.

5 0
možnosti
Foto

a to je to tragičtější

3 3
možnosti
VK

Pepo, při tvém kritickém nadhledu, který nám tu ukazuješ dnes a denně.... Nebude to tím, že tu kampaň si proti sobě Zeman se svým diletantským ansámblem organizuje sám a nadšeně ji přiživuje?

5 4
možnosti
JP

J44a53n 19P18a72v91l45í49k

18. 10. 2015 9:38

Myslím, že s tou ČT a přenosem to bude trošku jinak, ČT to má totiž v popisu práce, prezident si pouze vybírá, komu poskytne rozhovor. Jinak norská velvyslankyně, která nezodpovídá za činnost Barnevernetu ani za východu dětí paní Michalákové, asi bude mít podle vás špatné spaní z toho, že ji prezident nepozval. Podle mě asi tento akt nepochopí a v soukromí si diplomaticky ťukne na čelo. Osobní zášť (vůči dvěma rektorům) je známkou buranství, které pan prezident vehementně provozuje, což vám zjevně imponuje. Proti gustu... Já zas oceňuji solidaritu rektorů.

7 9
možnosti
Foto

president který řekne lež o peroutkovi a nemá sílu so omluvit, president který má za kancléře mlynáře, president který přijde ke korunovačním klenotům nastydlej, správně se čte nakoupenej je president kterého si snad nikdo normálně uvažující nemůže vážit

11 4
možnosti
JH

Vidíte a já přes tu kontroverznost zase oceňuju, že tak  byla poodkryta i jistá, nesvatost  Peroutky, že i v případě nesporných elit, si je třeba dávat pozor...

10 4
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1306x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články