Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jsem ochoten Vaši myšlenku pochopit. To bychom ale asi měli zavřít stovky diplomatických misí po celém světě.  Především asi těch amerických. Myslím i ty nejbujnější představy by bledly pod faktem, co by se to tam všechno našlo. Naše víra v poslání těchto misí je zatím ukájena faktem, že tam většinou nepracují úplní „hlupáci“.

0 0
možnosti
TP

Nemáte pravdu. Americká velvyslanectví mají zbraně na svoji ochranu i jednotky mariňáku, tak jak to známe z filmů, ale ty zbraně jsou LEGÁLNĚ přihlášené a shcválené hostitelskou zemí. Kdežto palestinci si na mabsaádu pašovali. navíc američané mají zbraně určené k ochraně ambasády, kdežto SEMTEX asi moc obrannou zbraní nebude, co? Je možne, že USA, ale i Rusko a podobně tyto dohody porušují, například mě napadá, že pašují přes diplomatickou poštu zbraně pro tajné služby, ale aspoň jsou tolik profesionální, že se nevyhazují sami do povětří.

2 0
možnosti

Nekritizujme autora článku, prostě se jenom zařadil mezi  "experty", kteří se vynořují po každé události a z článků v novinách dělají jednoznačné závěry.

0 4
možnosti
RR

LOL ..."v přímém rozporu,..., tak i s diplomatickou praxí"..., kouká, že budete asi starej a zkušenej diplomatickej rutinér :))

1 1
možnosti