Otevřít Česko!!! Ještě větší pohromě?

Tihle lidé, co navzdory pochopitelným  nářkům zdravotníků a zdravému rozumu, demonstrují za tak zvané Otevření Česka, mne – člověka bez  iluzí, přesto dokázali  překvapit  pitomostí svých argumentů a přítomností exprezidenta...

Neznám nikoho, kdo by netrpěl proticovidovými opatřeními - nepříjemnými restrikcemi. Jenže, při pohledu na přeplněné nemocnice, těžce zkoušený personál, mě  ale  také nenapadá nic lepšího.

Ostatně,  stejné restrikce uplatňují prakticky všude na světě, snad jen s tím rozdílem, že ve většině zemí nejsou tak benevolentní k jejich porušování, jako u nás. Takže, alespoň  v něčem, krom počtu nakažených, patříme ke světové špičce!

Jeden  zářný zahraniční vzor ale přeci jen existuje. Je to Izrael, který si včas dokázal zajistit potřebné množství vakcín a je schopný, bez dlouhých keců – do tří měsíců zvládnout kompletní očkování obyvatelstva.

Není to žádné tajemství a nejspíše to také vysvětluje, proč se teď mnozí rebelové, tak teatrálně, zdobí právě těmi žlutými židovskými hvězdami. : - )

Autor: Josef Havránek | pondělí 11.1.2021 10:31 | karma článku: 18,44 | přečteno: 192x