Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TM

Havránku, kupte si psa choďte na dlouhé procházky. Unavíte se, budete spát a nebudete mít čas na své výplody. Pokud psa máte, pořiďte si zahrádku, tam pěstujte mrkev. Taky se unavíte a navíc aspoň něco smysluplného budete dělat.

1 1
možnosti
KB

No totéž se dá napsat i o vás....................kupte si psa choďte na dlouhé procházky. Unavíte se, budete spát a nebudete mít čas na to, rozčilovat se nad blogy p. Havránka. Pokud psa máte, pořiďte si zahrádku, tam pěstujte mrkev. Taky se unavíte a navíc aspoň něco smysluplného budete dělat.

Mě jde o to, že p. Havránka baví psát blog, tak to prostě dělá. Stejně jako ostatní blogeři. Někoho uspokojuje psát blog, někdo rád pěstuje mrkev, někdo dokáže hrát hodiny počítačové hry. Pokud vás nějaký bloger rozčiluje, tak jeho blogy ignorujte. Nikdo si taky nekoupí knihu od autora, kterého nesnáší a pak mu napíše, ať už nic nepíše.

0 0
možnosti
KM

Děkuji zdejším diskutérům.

Já pořád nevěděl kdo může volit TOP09, resp KDU-ČSL z níž tenhle Kalousek vzešel. Vždycky jsem si myslel, že to můžou volit tak osoby, kterým to členství přihrává nějaké korýtka, nebo max. ještě někteří jejich rodinní příslušníci a proto jsem nechápal, odkud něco takovýho může dostat tolik hlasů, aby se to dostalo do parlamentu nebo sněmovny.

Teď už to vím, ale je mi toho vzorku obyvatel dost líto:-(

2 2
možnosti
TM

Mně je líto Vás.

1 0
možnosti
JR

J87a69n 94R98á86ž

31. 3. 2016 20:02

No a přidal se Bursík - cituji:

My jsme šli s policisty slušně a nekonfrontačně vyjednávat. A v tom se přiřítil Kalousek a hned bylo jasné, že mu nejde o nic jiného než o konflikt. Tím nám to celé pokazil. Kalousek volal, že za pět minut prorazime zátarasy. Jeho komunikace s policisty byla hrozná.

Konec citátu.

6 1
možnosti
Foto

Zvláštní, že za konfrontační přístup kritizujete TOP09 zrovna vy, u kterého je to základ "tvorby".;-D

TOP09 ale zdaleka nemá jen konfrontční politiku, dává mnoho návrhů...kdo se o politiku zajímá to ví.Mimo jin= to byl jedenz důvodů obstrukcí-že se na pořad jednání schůzí poslanecké sněmovny nedostávají opoziční návrhy, že je přeskakují poslanecké návrhy koaličních poslanců.

Kdo jen čte Bulvár a media vlastněné politickou konkurencí TOP09 se logicky doví jen o kontroverzních a konfrontačních tématech

5 13
možnosti
Foto

Na to není třeba bulvár. Stačí jejich vlastní ,,sebeprezentace", např. i díky ,,nezávisl." MEDIÍM, ČT počínaje;-)

7 3
možnosti

Pan Kalousek mě baví stále víc, na rozdíl od komoušů má aspoń smysl pro humorR^:-)

2 8
možnosti
PP

No hodně zvrácený...Rv

13 3
možnosti
ON

O83n95d14ř34e71j 20N67ý31č

31. 3. 2016 12:06

Tak teď jste mu to dal chudák dnes ani neusne.;-D

3 2
možnosti
SB

Přesně napsáno. Kalouska mají lidi už dost. Přesto je stále v ČT.

18 3
možnosti
MC

Nechápu proč dnešní vládní garnitura tolik opovrhuje TOP-kou, když svými lidovecko-soudružskými aktivitami naplňuje program vládní koalice.

0 0
možnosti
PH

Kalousek předá kormidlo soudružce Langšádlové a založí stranu přátel Václava Havla a bude mít vystaráno.:-)

10 0
možnosti
AK

A není lepší rovnou přejmenovat TOP09?

4 0
možnosti