Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RJ

R74a33d77e27k 61J79a46r33o10š

25. 4. 2016 23:34

Klause "zabila" chilská pero-anabáze. Dorazil to amnestií... Dnes je to politická mrtvola, bohužel. Jakkoliv jsou jeho dnešní výroky podnětné - minulost jen tak nesmaže... Snad mladý V. Klaus bude úspěšnější a opatrnější...

1 4
možnosti
JH

J80a17n 21H22a16v30r27d76a

25. 4. 2016 14:20

A ještě dodatek. Než jakékoliv omluvy je pro nás užitečnější začít brát vážně Klausovy myšlenky a řídit se jimi. Tvrdě požadovat po politicích, aby pracovali v zájmu všech Čechů a nikoliv v zájmu kohokoliv jiného.

10 0
možnosti
JH

J40a18n 93H70a72v43r69d96a

25. 4. 2016 14:10

Pane, bohužel nejde ani o Klause, ani o omluvy od vás či kohokoliv jiného. Jde o to, že Klaus měl vždycky jasné a jednoduché myšlenky a názory popisujících realitu doby a budoucnosti, o kterých intenzivně referoval.

Establishment brzy vycítil nebezpečnost šíření Klausových názorů a proto rozpoutal totální propagandistickou válku proti Klausovi a jeho myšlenkám. A do té války se nechalo naverbovat cokoliv, co mělo ruce a umělo bouchat do klávesnice. Bylo to snadné, dobře placené a pisálek byl na správné straně, čili v bezpečí.

A k těm okopávačům Klausových kotníků s přidali i lidé s jistým kreditem, jako byl třeba Ondřej Neff ve svém neviditelném psu.

10 2
možnosti
RJ

Klaus je narcis a dokáže rozčílit, ale v důležitých věcech mívá pravdu.

3 1
možnosti

Jediné co jsem kdy Klausovi zazlíval a zazlívám dosud, byla amnestie. Nikoliv však kvůli tomu že prý propustil nějaké své kamarády, ale proto, že propustil spoustu kriminálníků obecně. Dneska je problém někoho do basy dostat a když už tam je, je naprostá blbost ho pouštět.

0 2
možnosti
JH

J70a47n 54H53a39v76r90d80a

25. 4. 2016 14:01

Asi by bylo dobré zjistit si, kdo byl při amnestii propuštěn. Nebyli to ani Klausovi kamarádi, ani těžcí kriminálníci. Pak nebude mít ty problémky.

5 0
možnosti
Foto

Nemohu sice mluvit za pana Klause, ale domnívám se, že místo omluvy by raději přivítal, kdyby na jeho slova nedocházelo tak často. Protože se bohužel nemýlil ve spoustě věcí. Tedy bohužel pro nás pro všechny.

26 0
možnosti
JL

Nevim zda -li vsichni diskutujici si vzpominaji, kdo tu Lisabonskou smlouvu (bez velkych narku) podepsal. Podpis naseho prezidenta je na te listine. Nase prvni a nejdulezitejsi povinost je ji dodrzovat a co neni podle naseho uvazeni, TVRDE se domahat upravy. To je vse, co nas zavazuje.

Reci po "bitve" jsou plane. Mame-li nejaky konkretni navrh na upravu, dejme to EU na vedomi. Kdyz tam v Bruselu neni snaha nam ani odpovedet, je nutno mit pripraveny dalsi NASE kroky. Ukazovat Bruselu, ze jsme saucasti EU. I cestu k tomu nezavaznejsimu kroku, opusteni EU, MUSI byt pripraveno. Presne, jak budeme tuto zalezitost uskutecnovat.

Jenze, ja zapomel, ze jsem v CR. Zde neni nic presne pripraveno. Od sameho pocatku CR. Tak nevim, zda si pisatel dela ze mne legraci s omluvou panu VK. Jaka odvaha od pisatele clanku. Dvakrat. Jednou, ze vubec vzpomel jmeno VK a po druhe za ten navrh o omluve. Jaka nehoraznost.

1 19
možnosti
JH

J68a32n 28H79a58v13r95d65a

25. 4. 2016 14:12

Než ty kecy, stačilo napsat Nesnáším Klause.

7 0
možnosti
JC

Tak to já jsem Klausovi naopak vždy vyčítal přílišnou eurofilii.

Pro mne nikdy nebyl euroskeptikem.

0 6
možnosti
JAN

Jste trochu vedle. Kdo první po r. 89 couvl, jen když šéf odborů drah zavelel ? Klaus. Pak měl velice zvláštní financování své ODS, tj. teprve polovina 90. let. Nebo kdo lil do bank stovky miliard ? Atd. A kdo své působení zakončil amnestií pro své "věrné" ? Člověka skutečně rozesměje, mj. když se vyznává ze svého vztahu k pí. Thatcherové;-D. Podívejte se jen na to, jak dlouho pí. T. nechala stávkovat jejich horníky. Já osobně jsem byl pro EU, aby se to tu po Klausovi trochu srovnalo, co ale nyní provádí EU, to je především jen v zájmu Německa. Velká chyba.Takže co se změní ?

1 17
možnosti
OB

Vy si o paní M.T. něco přečtěte když si ji berete do úst. Prvním stávkám paní M.T. ustoupila, protože věděla, že by GB došlo uhlí do týdne a její zem by to položilo. Pak se okamžitě začali připravovat na novou stávku, budovali nové uhelné sklady, hledali nové dodavatele apod. A když byli připravení, další stávce už neustoupili viz skvělá kniha http://www.databazeknih.cz/knihy/roky-na-downing-street-155498

9 0
možnosti
IC

Nikdy jsem Klause neslyšela kritizovat EU jako takovou, vždy pouze její socialistické směřování a kroky.

12 2
možnosti