Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

...a není jediná - bohužel. Směle jí můžou konkurovat Dientsbier, Stehlíková, Kocáb a někteří další "zastánci práv". Koho zastupují, toť otázka. Můj názor je takový, že všech s vyjímkou občanů, kteří se chovají slušně, nepáchají trestnou činnost, nepáchají přestupky proti soužití, pracují, platí daně a mají odpovědnost se o sebe postarat.

0 0
možnosti
Foto

Takže už i občanům Obrnic došlo, že studená voda je studená.

0 0
možnosti

Nešťastná to osoba, ta blouznivá, je velice obtížné sledovat co říká, když se nedovede vyjádřit, její ééééé je opravdu fascinující...:-)

2 0
možnosti

To je totalni nesmysl. Naplnovani zakonu je plne a jen v kompetenci soudu. Ombudsman do procesu muze vstupovat maximalne jako ucastnik rizeni.

0 0
možnosti

Když se to shoduje s vaším názorem tak už to není propaganda nebo lež ale čirá pravda a vůbec nevadí že to vyšlo na lživém idnesu.

1 1
možnosti

I na lupě se občas spletou a napíšou pravdu.

1 0
možnosti
Foto

Jirka Dientsbierů navrhnul zvýšit pravomoce této dámy. Má se o tom v blízké době hlasovat. Jsem zvědav, kolik poslanců si zachová zdravý rozum :-)

12 0
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články