Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

kerim003

17. 8. 2008 10:02
plavani

ke komentatorum zatim nemam vyhrady krome spolukomentatorky plavani to proste musim zvuk stahnout protoze  ne jeji vykriky fakt nema.

0 0
možnosti
I

iup

16. 8. 2008 17:59
proč?

Naprosto nechápu,proč vysílání OH zabírá tolik prostoru.Absolutní většina sportů,na které se nikdo nedívá,zajímá snad někoho např.házená Francie-Senegal,omílané záznamy,shrnutí atd.,nevím,z jakého důvodu má většinový divák,kterého se tyto televizní orgie netýkají být zahlcen touto komerční mašineriíí-zajímala by mě sledovanost těchto kravin:-©

0 0
možnosti
PK

Lanta2004

15. 8. 2008 18:24
Mám na Olympiádu na ČT trochu jiný pohled

Za A ač se to na první pohled nezdá je celkem logické ,že Česká televize vysílá Olympiádu na dvou kanálech.Vzhledem k tomu,že ČT4 - sport ještě nemůže v rámci DVB-T přijímat dostatečný množstvé obyvatel ČR,tak je logické,že se vysílá na ČT2,která je dostupná v rámci celé republiky.No a co vysílat na speciálním sportovním kanále,když Olympiáda je momentálně v popředí zájmu sportovního světa?Nějakou fotbalovou B ligu mezi Horní - Dolní?To asi ne

No a k těm komentářům a komentátorům.Nejvíc mi vadí skryté politické narážky,kterých se najde takřka v každém přenosu  víc než dost.Přijde mi ubohé napadat Čínu za každou s prominutím kravinu jen proto,že se tím utuží nenávist k této zemi.Jednou už tam olympiáda je a tak by se politika do her neměla míchat.Když chce někdo protestovat proti utlačování lidských práv v Číně,at to dělá transparentně a ne tahle hloupě

0 0
možnosti
ZT

juhola

11. 8. 2008 16:03
Až zbytečně dlouho

se na ČT2  místo na dění v Pekingu díváme do pražského studia (na jinak schopné, avšak zbytečně upovídané moderátory a jejich hosty). A tak my, kteří dosud ČT4 z různých důvodů nenaladíme, jsme nejpíš ochuzení o zajímavé sporty, zato v průběhu celodenního vysílání ČT2 vidíme stejné sporty a stejná utkání njeméně dvakrát - v minimálním počtu přímých přenosů a ve zbytečně početných reprízách.  

0 0
možnosti
LU

pidla

11. 8. 2008 13:33
Já naopak lituji,

že CT2 nevysílá častěji i jiné sporty, než fotbal, takže když konečně můžeme vychutnat i jiné sporty, které na tv obrazovce celý rok nevidíme, nechápu , co vám na tom vadí? jsem za OH rádaRv

0 0
možnosti
D

důchodce

11. 8. 2008 12:58
připomenout vhodným

způsobem své pracovní podmínky komentátorem nepovažuji za nic špatného. A ona zmiňovaná věta o neviditelném pláči pronesená odborným spolukomentátorem byla do jisté miry trapná, chlapsky nepatřičná, leč vyslovená ve vítězné euforii a tudíž odpustitelná. Nebo by snad bylo lépe, aby nám k obrázkům zněl "komentář" těch skvělých chlapců ze sportovní redakce tv Nova či Prima? Nic není dokonalé a hledat "vši" za každou cenu na čemkoli je jen obyčejná zlomyslnost.

0 0
možnosti
SS

stastu

11. 8. 2008 12:46
Při Davidově zlatu

se komentátor choval, dle mého,  zcela objektivně. Finále sportovní střelby je vždy hektická záležitost, emoce jsou vyšponované na maximum. Lukostřelecké finále je něco podobného. Každá rána může znamenat posun o příčku dolů či nahoru (při trapu většinou dolu). Jste našponován od začátku do konce, na ránu je omezený čas atd. Zažil jsem ve střelbě tisíckrát finále, jak na tribuně tak mezi soutěžícími a mohu říci, že to komentátor trefil báječně. Pokud se chcete svézt na vlně emocí, mějte ve sportovní střelbě člověka, kterému fandíte, znáte ho a nebo máte povědomí o střelbě. Nemáte-li nic z toho a sledujete-li nezaujatě české zlato, ze kterého máte pouze radost, pak chápu, že vám komentář nic neřekne ani nenadchne.Co se týče zabrání celého kanálu ČT2,naprosto s Vámi souhlasím,měli by využít ČTsport, ale těžko soudit,zda-li se z veřejných financí dá takto učinit. Dalo by se říct, že zas na druhou stranu takto ušetří peníze,ale vzhledem k dalším okolnostem, se domnívám,že na špatném místě.

0 0
možnosti
SS

stastu

11. 8. 2008 12:47
Re: Při Davidově zlatu

úspěšný den

Standa

0 0
možnosti
P

parnassius

11. 8. 2008 11:22
Jen malá oprava, neboli upřesnění.

Tu větičku o tekoucích slzách nepronesl komentátor ČT - čili profesionál, ale spolukomentátor, v tomto případě předseda střeleckého svazu - čili amatér.

V jeho případě dojetí a emoce celkem chápu. Zejména jedná-li se o sport, kde zatím reprezentanti nejsou pouhé stojany na bilboardy a jejich rozpočet je skromný, narozdíl od sportů v TOP 10. Oni dělají svou práci ( sport ) převážně z čirého nadšení a OH jsou jedna z mála akcí, kde mohou se zárukou větší sledovanosti prezentovat výsledky své nedoceněné práce a se členskou základnou, která se nemůže nikdy měřit ani s přímou zahraniční konkurencí ani s komerčně oblíbenými sporty.

Takže dokud bude svaz vychovávat takovou střeleckou elitu jako doposud, já osobně jeho zástupci odpustím ještě mnohem horší blábolení.

Píšete, že jste nadšený sportovní fanoušek, já jsem nadšený sportovec a vím, že ve vítězném euforii jde sebekontrola stranou. Snad byste jim to mohl za tu zlatou placku odpustit......

0 0
možnosti
PM

assam

11. 8. 2008 11:10
zajímalo by mě...

...jak objektivní jsou komentátoři třeba ze Slovenska(menší jazykové bariery:-)),pro srovnání...Co Vy na to,pane autore?

0 0
možnosti
J

j.Havránek

11. 8. 2008 11:21
Re: zajímalo by mě...

To slovenské vysílání mi připadá o něco chudší.Občas ho preferuji vzhledem k tomu, že v přímých přenosech uvádí více sportů, které preferuji.Co se týká té objektivity určitě si nedělám  velké iluze, ale zatím jsem si ničeho hrozného nevšiml.

0 0
možnosti
ŠC

schup

11. 8. 2008 11:05
Česká televize má....

Česká televize má nejlepší sportovní redaktory na světě!!R^

Nova hrozně komentuje fotbaly a formuli, sportovní redaktoři na Primě jsou hrozní neprofesionálové. Kopněte si do těch co nemohou bránit.

Proč by ČTV nemohla vysílat jednou za 4 roky celou olympiádu. Není to špatný nápad.  Aspoň na chvíli zmiznou tuny zbytečných multiplků.  

0 0
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1306x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články