Odskákala to politička, herečka T. Fischerová za jiné?

Už jsem zapomněl jméno autora, který  docela  logicky  vysvětluje, proč je svět  plnej  lumpů, zlých,  závistivých lidí….

 „ Když  člověk pozorně  pročítá nejrůznější  parte, po čase  zjistí, že umírají výhradně jen dobří, spravedliví, čestní lidé – šmejdi  jsou zřejmě nesmrtelní – a tak jich na světě stále přibývá…“

U   povětšinou  dojímavých  článků  věnovaných úmrtí paní  Fischerové, kdesi  jsem zaznamenal i výraz svatá žena,  existuje   rozpor  nejenom v   křestním  jménu – Táňa, Taťana, ale především v nepřehlédnutelném    rozdilu   mezi  uctivostí  autorů a často velice  nepřátelskými  reakcemi,  vyzněním následných  diskuzí,  včetně výsměšných  poznámek.

Někteří  diskutéři  totiž  suverénně  zařadili   T. Fischerovou  mezi  skupinu  sprostých   umělců a politiků  - výtečníků, už  léta „upozorňujících“ na  zdravotní stav  smrtelně nemocného  prezidenta Zemana,  veřejně kalkulujících, toužebně  očekávajících jeho smrt.   

Nevím,  s političkou  – aktivistkou  T. Fischerovou jsem nikdy nesouzněl, byl  jsem rád, že v senátních a později  v prezidentských volbách pohořela. Nehltal jsem její výroky  ani  texty,  že   takže v  tomto  ohledu bych svědčit nemohl.

Dodatečně  jsem  zaznamenal  jen jeden takový   výrok „zdravé kandidátky“  ve  volební  kampani,   na konto Miloše  Zemana:

„Je zřejmé, že je to nemocný muž, u kterého nemoc bude postupovat, takže se můžeme nadít prezidenta, který bude mít zdravotní problémy …“
 
 Kdo s čím zachází, tím také schází!

 Je  ale  také  úplně   možné, že  to  paní Fischerová teď  jen  odskála, za  své  mnohem  sprostší, agresivnější kolegy z umělecké a politické branže.

V každém případě však  tyhle  hrátky, kakulace se  smrtí žijících lidí  -  politických představitelů, mi přijdou naprosto hnusácké!  

Autor: Josef Havránek | čtvrtek 26.12.2019 8:34 | karma článku: 24,41 | přečteno: 297x