Odskáče to nakonec Okamura a ČSSD?

Je  stále  velkou neznámou, zda  se  Seznamu.cz přece jen   podaří  po juniorovi  odstřelit i  Babiše staršího.  Zatím to  ale spíše vypadá na ČSSD a Okamuru…

Obávám se , že je úpně jedno, zda se sociální demokrati přidají k opozici, nebo zůstanou ve vládě loveného premíéra. Obě řešení jsou pro ně  těžce  ztrátová – z bláta do louže. Pokud to tedy ještě vůbec  jde, každé jejich rozhodnutí  jen   prohloubí ty nekonečné   vnitrostranické třenice a pro zbytek  voličů nečitelnost.

Tomia  Okamuru od nepaměti   sleduju  s mírným despektem, ale dobře   rozumím, že v té doslova tragické  nabídce kandidujících  politických stran, nachází své voliče – říká se tomu protestní hlasování.

Řekl bych, že jeho voliči mu  prominou  mnohé, ale jen stěží  to, jak se v úterý,  před televizními kamerami  promenoval  - postavil  do stejného šiku s těmi, kteří SPD hluboce opovrhují, jen  teď se  jim momentálně šiknul   k odstřelení Babiše.

Osazenstvo  téhle  opoziční národní fronty si mezi sebou půjčovalo  mikrofon  ale   Okamuru  nenechalo  ani  žblebtnout. Zdárně se  tak  podařilo  Tomia  vmanévrovat  do  role klasického  užitečného idiota.

A tohle se jen tak neodpouští!     

P.S.

Raději se vyhýbám, tedy  krom těch uvozovek,  komentářům  k práci  "novinářů" Seznamu.cz. Pokud je pravda, že zmíněný "rozhovor" s Babišem jr. byl  pořízen opravdu  už 16. října, ta načasovaná  medializace  po třech týdnech má obrovskou vypovídací hodnotu.

Autor: Josef Havránek | čtvrtek 15.11.2018 8:00 | karma článku: 23,56 | přečteno: 252x