Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J52a98n 53H62a73v45e29l16k51a

24. 12. 2014 19:26

Tady je něco špatně.

0 0
možnosti
PV

Ono je mimořádně dobře, že tohle Halík řekl. Alespoň si můžeme odškrtnout jednoho pravdoláskařského kandidáta na příštího prezidenta. A to bez okolků.

4 0
možnosti
PK

Jak tak koukám tak Zeman to zase vyhraje;-D.

0 0
možnosti
JC

Křesťanští uprchlíci mohou najít asyl v Evropě a i u nás.

Muslimští uprchlíci ať hledají asyl v muslimských zemích, které jsou ostatně bohatší než my.

A bahaisté a jezídové? Nevím. Ti by snad mohli do nějaký dočasných utečeneckých taborů a až bude "islámský stát" vyhladověn a jeho vojsko pobito, mohli by se vrátit do Sýrie a udělat si na tom vyprázdněném území své vlastní státy.

0 0
možnosti
LR

Jak psal někdo níže:

- já nikoho nebombardoval, ba dokonce ani naše slovutné letectvo. To inicioval hlavně pokud vím maďarofrancouz Sarkozy - tož ať si je vezmou do Francie

- za řečnění kolem jeho verze bohů dostal tento katolický šaman tuším přes 37 milionů Kč od jakéhos spolku Templetóna - tož ať si je nastěhuje dom

Dodal bych, že nechápu, jak můžeme nadále z našich daní platit teologickou fakultu univerzity Karlovy, když jde očividně o pavědecké blábolení s nulovým přínosem pro ekonomiku. A tedy na této fakultě někoho jako je Halík.

2 0
možnosti
PV

Prosím, neurážejte šamany. Dík.:-)

1 0
možnosti
MD

Pak jsem 'muz z vychodu'. Ja nikoho nebombardoval.

3 0
možnosti
SB

důsliedky halíkova blekotání ve spojitosti (mj.) s aktuálním děním v austrálii

 - totální fail co se týče jakýchkoliv  solidních výsledků v nadcházejících presidentských volbách, s tím související postupný propad obliby všech sil tzv. "pravdolásky" a stran s ní spojených,

bravo, Halík - to byl opravdu mistrovský selfheadshot V

4 2
možnosti
MP

Ano, mužové Západu bombardovali. A víme, kteří. Stačí si poslechnout staré vystoupení čtyřhvězdičkového amerického generála Wesley Clarka(je to pořád ještě na YT) a hned bude jasněji. Otázka zní, kdo s kým projednával toto bombardování, kdo dělal expertizy a prognózy, jak se může situace vyvinout atd. Jenže kdo by neznal fenomén padajícího lejna. Zdá se, že už brzy přistane i na naší hlavě.

5 3
možnosti
Foto

Ja jsem nic nebombardoval. Ať si je vezme Halik dodom, když je za ně oralně odpovědny. Na hubě umi byt chytry každy, aji ja. ;-)

21 2
možnosti

J40a25n 91Š31e42s29t46á72k

15. 12. 2014 11:51

dom ne, to už by se pak rozlezli, ať si veme hábit a jde k nim dělat misionáře;-D

4 0
možnosti
AS

A53d59a72m 67S87t98a77v50a

15. 12. 2014 11:32

Tomáš Halík by měl prostředky a možnosti  z té ceny, kterou obdržel, věnovat na možnost, aby syrští a jiní arabští uprchlíci našli domov v zemích s jim blízkou kulturou - započít jednání např. s arabskými zeměmi  na jihu arabského poloostrova. To by bylo záslužné a přínosné! Ať iniciuje EU k tomuto kroku, aby EU podnikla konečně něco rozumného. A nemusela se soustředit jen na zákaz syrečků a žárovek.

11 2
možnosti
DK

Miluj bližního svého jako sebe samého...ale asi se tím nemyslí křesťanské Syřany, Araby všeho druhu...Ať si je pan Halík vezme domů, ale nejdříve ať zajede na zkušenou do Teplic. Je mi srdečně jedno, co se tam děje, protože nejde o nic jiného než o ropu, nerostné bohatství a  i když chápu, že to odnášejí jen ti nejubožejší, tak si říkám, jak se na tedy může Bůh dívat a nic nedělat...

7 2
možnosti
IB

I87v68o 86B75o66u69š14e

15. 12. 2014 12:54

Protoze nexistuje.

5 1
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články