Odepsaného Sobotku by teď mohl vyzvat jen idiot

Je to  zajímavé  téma  -  nejenom  média  se   předhánějí ve spekulacích, kdo by na blížícím se sjezdu ČSSD  mohl  nahradit   prakticky už   odepsaného  předsedu  Sobotku…

O tom, že po prohraných volbách Bohouš   evidentně zmatkuje,   asi nejlépe  svědčí ta   praštěná výměna   „unavených  ministrů“.

Panikařící premiér  volební  debakl nejdříve   hodil  na kraje, aby následně, ve jménu svatého boje proti koaličnímu partnerovi  - „arcilotrovi“   Babišovi, vyhodil největšího vladního  antibabišovce ministra  Němečka  a také zelenorudého  Dienstbiera.  Jenže, na jedné straně -  deklarovat  zájem o městské  voliče Pirátů, Zelených a potom vyrazit jejich největšího sociálně demokratického kamaráda -  to je tedy  na hlavu!

Možná ještě srandovnější je ta nejčerstvější  Slávkova  výzva určená   stranickým kritikům, aby se mu  „chlapsky“  postavili  na sjezdu  - férově si  to s ním rozdali  o funkci předsedy.

Jistěže  se  Bohouš   březnového sjezdu ČSSD  nemusí obávat – to předsednictví mu stoprocentně zůstane. Usilovat  o post  stranického  předsedy, vzít  si potom na hrb  odpovědnost  za  očekávatelný výprask  v parlamentních volbách, by totiž  mohl jen naprostý idiot.

I tomu největšímu pitomci   je  jasný, že ta opravdická  rvačka o předsednické křeslo se v  ČSSD spustí teprve   až po těch - už dnes  prohraných parlamentních  volbách!

Autor: Josef Havránek | čtvrtek 24.11.2016 8:00 | karma článku: 24,82 | přečteno: 266x