Odborář Středula o vládě šmejdů!

ANO jsem  nevolil, natož pak sociální demokraty a taky nejsem žádnej  přecitlivělej estét, kterého zdvihne ze židle nějaké  sprosté slovíčko...

K sečtení  výhrad k stávající vládě by mi  nestačili všechny prsty na rukou, ani na nohou. Jenže, žijeme v divné době, v  bláznivých časech a navíc v ohrožení.

Jistěže, v tom blázinci ministři, premiér..., občas i něco nepatřičného  blafnou, šlápnou vedle, ale doufám, že tedy alespoň nikdo duševně normální, jim snad nemůže upřít  nasazení, snahu odvrátit  ty nejhorší dopady.

Proto dost těžce nesu  trapné politikaření opozice, to jejich okopávání kotníků a doufám, že jim to  voliči nakonec  pěkně spočítají.

Teď ovšem tuhle  hyenistickou  politickou opozici ještě trumfnul  odborář Středula – předseda ČMKOS, jenž  vládu  v  srovnává se šmejdy, kteří se pokoušejí  šidit, okrádat  pracující...

Popravdě, činí mi, v souvislosti s takovým individuem  a jemu podobným - odpudivým zjevům, vyhnout se sprostým výrazům.

To nebetyčné  hlupáctví, podlost, sprostota..., jsou dnes možná stejně nebezpečné jako samotná pandemie!

Skutečně si někdo zcela vážně myslí, že Česká republika dokáže občanům  sanovat úplně všechny vzniklé a ještě dlouhé měsíce vznikající škody spojené s pandemií, že to snad  záleží jen na dobré vůli vlády, premiéra, že   stačí jen vyvádět,  natahovat  ruce a spolu s takovými vyčůranými odboráři křiknout - Oslíčku otřes se?!

 

Autor: Josef Havránek | středa 8.4.2020 10:26 | karma článku: 20,57 | přečteno: 205x