Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Karas coby ČT přidělenec pro Polsko má být vystřídán, tak možná proto otočil

0 1
možnosti
JH

Karase také považuji za velmi schopného komentátora. Do komunistické televize mohl být klidně přijímám jako mladý absolvent žurnalistiky, je to +- padesátník. Tedy určitě+. Když ho pomlouvají geniové, jako Havránek a Stava, je jasné, že něco umí. A že obyvatelé Krymu fandí Putinovi... Opravdu tenhle výkvět inteligence netuší, jakými rodinami byl v době sovětů osídlen Krym: Původní krymské Tatary vyhnal už Stalin.Rv

1 4
možnosti
AS

A37d77a51m 85S11t25a61v94a

17. 3. 2015 8:41

"...odvážné názorové salto mortale...": Josefe, teď prokažte své schopnosti politického analytika: Jak dlouho působí Karas v Čt?  Já si ho moc dobře pamatuji už tak dobrých 30 let. A tenkrát se mi při jeho komentářích, jak se říká, otevírala kudla v kapse. Dneska se už jenom bezmocně chechtám, a myslím si  své....  Holt nejsme jako voni. Hlavně že von si vydobyl prezidentství i za cenu rozbití Československa.

2 2
možnosti
JH

Jak dlouho je Karas zaměstnaný v ČT  nevím, ale věřím Vám. Ten člověk   do  komunistické televize evidentně pasoval...

3 0
možnosti
Foto

Pamatuji si, když vrcholily boje v okolí Doněcka, jak měl Karas rozhovor s moderátorkou ČT a oba byli úplně jako vyměnění, připadali mi naprosto rozhození a vykolejení.

Zřejmě byl Karas svědkem zločinů páchaných ukrajinskou armádou. Co je všeobecně známo, že ukrajinská armáda odstřelovala hlavně civilní čtvrti a ničila civilní infrastrukturu. Dle mezinárodního práva jsou to válečné zločiny.

A kyjevští radikálové mučili a zabíjeli zajatce.

Vzhledem k tomu, že se Karas pohyboval na obou stranách, tak zřejmě viděl něco, co naše propaganda nepřipustí, ale na druhé straně to s ním zamávalo natolik, že již nelže způsobem, že za všechno může Putin.

3 7
možnosti
PT

P80e40t90r 28T94o73m60e78k

17. 3. 2015 8:36

Takže zase vedle Pepíku.

3 3
možnosti
VK

Co se ti na tom Pepku nezdá? Informuje objektivně, kvůli čemuž jsi tu napsal asi 500 blogů....A teď vidíš salto mortale? Anexe byla, Putin to přiznal a lidi to podporují. Co se ti na tom zajídá netuším.

4 3
možnosti
PT

P95e48t98r 46T36o16m21e73k

17. 3. 2015 8:33

Nehodí se mu to do krámu.

4 2
možnosti
LR

Ovšem jak jste se také dověděl, tak to referendum odpovídalo přání obyvatel v naprosto dominantní míře.

A "pod hlavněmi" je nesmysl. Obyvatelé chodili za plenty a nikdo je zbraněmi k ničemu nenutil. Ony ty "hlavně" spíš zabránily krveprolití jako na Donbasu, než aby někoho ovlivňovaly.

To píšu jako člověk, jehož sympatie rozhodně Putin nemá. Ale nelíbí se mi k mezinárodním událostem přistupovat jako zblblý fanda svého klubu.

6 4
možnosti
Foto

A píšete to tedy jako kdo? Přečtete si to po sobě ještě jednou a zkuste dát vědět.

2 1
možnosti
Foto

Prolhanej Havránek kritizuje Karase.....;-D;-D Havránek, Veleba, Huml, Vyvadil, Hermánek. Ovčáček nechcete si založit vlastní tiskovou agenturu pod záštitou soudruha prezidenta? Že byste nám ukázali své skutečné schopnosti....;-D

5 6
možnosti
MC

Pane Havránku, Rusko je svou svévolí všech možných úředníků, policistů, vojáků a podobně velmi specifické. Kvalitu zpravodajství pro Českou televizi dlouhodobě analyzuje společnostInnoVatio/Media Tenor. Na vyváženost, nepředpojatost a faktickou správnost máte možnost informovat Milana Fridricha.

4 0
možnosti
PR

Havránku proč lžete? Informuje stále stejně objektivně.Chápu že doba bolševikum nepřeje a přát nebude ale frustrovaně lhát vám nepomuže, jen Vám zdravotně ublíží.Nicméně nezakrývám že mě tyto bolševické výkřiky do tmy těšíR^

6 4
možnosti
JH

Právě naopak, bohužel, doba bolševikům přeje, dokonce i těm pravicovým....

2 0
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články