Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

a z Havránkovic hlavy je tam jen ten poslední tučný výkřik nebo dokonce vůbec nic?

A je to potom vůbec blog a nebo šíření názorů soukmenovce?

A co na takovéto zaplevelení blogu admin?

Proč si to "zeolita matuška" nevydá na idnesu sám? Že by to bylo tím, že by takový odpad od neznámého Matušky nikdo nečetl? Ale od Mr. Havránka ano, ten má tzv. automatickou soukmenovou karmu od "placených", tak zřejmě proto.

2 3
možnosti

děkuji že jste si mě všiml a že čtete mé názory pilně a všude, pane Chrástku a předal mi své vyznamenání v podobě mínusu. Už chybí z vaší třídy jen Petřík, Hermánek a ... však vy už víte.

3 1
možnosti
Foto

Aneb jak je na to pan autor zvyklý z aeronetu a podobných sdělovadel spřátelené ráže.

Chápu, že oslava konce roku byla náročná, ale mít ještě dnes takového kocoura? ;-D

Rv

8 9
možnosti
Foto

Putin při tiskové konferenci přiznal to, co věděl celý svět. Řekl tuto větu : "Nikdy jsme neříkali, že tam (rozuměj na ukrajinském Donbase) nejsou lidi, kteří se tam zabývají řešením určitých otázek ve vojenské oblasti. To ale neznamená, že tam je přítomna pravidelná ruská armáda. Vnímáte ten rozdíl?“ Doposud Putin připouštěl pouze to, že do boje proti „ukrajinským fašistům“ vytáhli po boku donbaských „traktoristů a horníků“ ruští vojáci v rámci své dovolené a že on, byť vrchní velitel, nemůže přece organizovat jejich volný čas.

10 6
možnosti
Foto

Nezapomeňte, že násilným nelegitimním pučem se v Kyjevě místo zlodějů dostali k moci vrahové, jak to přesně vystihla ukrajinská opoziční politička Šilovová.

Obyvatelé východní Ukrajiny, kteří tyto vrahy odmítli uznat za svoje nové vládce, byli jimi označeni za teroristy a pučisté poslali armádu, aby tyto "teroristy" vyvraždila.

Putin měl tedy přihlížet k vyvraždění a zotročení obyvatel Donbasu poté, co kyjevskou vládu vrahů všemi prostředky podpořil Západ?

Pokud by se Západ řídil svými zákony o mezinárodním právu, tak musel všechny kyjevské pučisty postavit před soud a jako zločince odsoudit, tak jako v Norimberku odsoudil představitele německých nacistů. (Němečtí nacisté se navíc k moci dostali legitimním způsobem na rozdíl od kyjevských pučistů, kteří se dostali k moci porušením ukrajinské ústavy).

17 7
možnosti
Foto

Já znám jenom agresivní politiku Ruska, ale USA neznám. Za druhé ....."vytrhává tehdy neznámý mladík mikrofon V. Kličkovovi a oznamuje, že ozbrojení povstalci nebudou respektovat žádné úmluvy a zaútočí na sídlo prezidenta."To je lež. Mladík řekl, že budou žádat odstoupení prezidenta. Jinak jsou to kecy bez znalosti, věci stažené z proruského internetu.RvRvRv

10 7
možnosti
AK

Vy neznáte agresivní politiku USA? Jeden příklad za všechny - napadení a rozvrácení Iráku na základě vylhaných tvrzení.

Pane Kindl, vidím, že jste čím dál víc mimo realituRv

13 8
možnosti
AK

U sankcí je podstatné, aby nepostihly velké firmy a koncerny. A skutečně rakouský OMV, německý EON a holandskobritský Shell mohli bez problémů podepsat smlouvy s Gazpromem o výrazném zvýšení objemu zemního plynu, přiváděného do Evropy po dně Baltského moře. Hospodářské ztráty vzniknou především malým a středním firmám, které jsou orientovány na export do Ruska. Tak hlavně, aby netratili giganti...

Co by muselo Rusko udělat, aby byly sankce zrušeny? Předat Krym Ukrajině, odříznout a nechat pozabíjet separatisty na Donbasu, prominout Kyjevu nesplácení miliard dolarů státních dluhopisů, požádat NATO, aby umístilo své základny ještě blíž Rusku?

Nemyslím si, že by to stačilo. Sankce jsou přece jen ukázkou síly. Všem musí být jasné, kdo má monopol na pravdu a výhradní právo trestat jiné bez možnosti odvolání.

A tak nám sankce ukazují na jedné straně proradnost Moskvy a principiálnost evropské politiky na straně druhé.

6 3
možnosti
RH

Stačí se stáhnout z území Ukrajiny. To je fakticky jediný důvod sankcí.

11 7
možnosti
Foto

samozřejmě karma a hezký den !

4 6
možnosti
PD

Je zajímavé, jak Evropa (i my), zachvácená Spojenými státy, vůbec nežije špatně. Jestli to nakonec není tak, že hlavní brzdou vyšší životní úrovně a pokroku vůbec, není žába na prameni - VVPutin. Ostatně mladí a vzdělaní Rusové už dávno hlasují nohama aneb Arivederci Vladimir!

11 4
možnosti
Foto

Zajímavé, že i obyvatelé Krymu raději hlasovali pro to, že budou raději bez ukrajinské elektřiny, než s Ukrajinci v jednom státě (přes 93%)

12 6
možnosti
Foto

I16v65a69n 54M28a61r14e27k

2. 1. 2016 12:42

Karma p.Havránek . R^

9 1
možnosti
JH

Tentokrát to má na svědomí Zeolit.

1 0
možnosti
Foto

Zajímavé jak Západ posvětil nelegitimní, násilný převrat v Kyjevě, násilné svržení legitimně zvolené prezidenta a porušení ukrajinské ústavy.

Pučisty, místo aby je soudil a odsoudil jako zločince, tak je uznal, dal jim veškerou podporu a podpořil válku proti východním Ukrajincům, kteří tyto nelegitimní pučisty odmítli uznat. Západ tímto porušil veškeré zákony o mezinárodním právu, které sám hlásá, když se postavil na stranu zločinu a zločinců.

Takže, krev prolitá na Ukrajině teče nejen na hlavy ukrajinských pučistů, ale i na hlavy představitelů zemí NATO, hlavně USA a nejvíce Joe Bidena.

Ještě, že je prezidentem USA celkem umírněný Obama, protože, kdyby tam byl jestřáb, jak níže píše pan Horáček, tak už bychom možná nepsali blogy, protože cílem těchto amerických jestřábů bylo zavlečení Ruska do války nejen s Ukrajinou, ale i se zeměmi EU.

Američtí jestřábi totiž zatlačili Putina tak daleko, že už neměl kam ustupovat.

Ještě, že svojí rozvahou zabránil většímu válečnému konfliktu.

15 13
možnosti

...kristepanenanebesích, a to jsem ateista:-/

10 6
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1306x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články