Novináři v české politice = Katastrofa!

Znovu mě to napadlo, když jsem v nedělní OVM  chvíli  poslouchal   poslance ANO – Martina Komárka, kdysi   redaktora MF Dnes…

Tolik  arogance, drzé   potměšilosti jsem už v televizi dlouho neslyšel. Po tom  teatrálním výstupu se  Komárek navíc ještě nadšeně  vychloubal, jak moc se mu podařilo vytočit svého  soka  a  velice si   pochvaloval moderátora Moravce.

 Ani se moc nedivím, jen málokdo by dal tolik prostoru tak zpupnému, drzému frackovi, což lze snad  přičíst faktu, že Martin Komárek sedí v jakési parlamentní mediální komisi, která  činí rozhodnutí ohledně České televize.

Ten postižený  -  poslanec  Laudát z Topky určitě není můj šálek čaje, ani se nechová jako beránek,  ale nazývat  ho ve veřejnoprávní televizí  kreaturou, je už každopádně přes čáru!

Tedy nevím,  zda  to přičíst mizerné paměti, ale z těch novinářů, kteří se ocitli v české politice,  si krom Komárka , vybavuju  ještě  Rumla, Mlynáře a Bártova pohůnka Radka Johna.

Je to zvláštní, v českých poměrech šlo o vcelku  úspěšné novináře, ale jakmile  se ocitli ve velké politice, byla z toho naprostá   katastrofa, jakoby jim ruplo v hlavě!

Dost dobře si to nedokážu vysvětlit, ačkoliv Miloš Zeman, v souvislosti s českými médii  tak  vytrvale používá označení žumpa.

No, a pokud tedy někoho vytáhne ze žumpy, co jiného od něj můžete čekat, než, že bude páchnout!

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Josef Havránek | středa 21.9.2016 8:00 | karma článku: 21,67 | přečteno: 169x