Novinář Etzler z rodu hyenovitých a jemu podobní

Občas si na internetu všímám těch  povětšinou  sprosťáckých výroků  zmíněného „novináře“ – bývalého zpravodaje ČT. Ač to už nějaký čas vnímám spíše jako duševní defekt, přesto nelze přehlédnou jisté souvislosti...

Nejlépe to dokládá i ta pozoruhodná komunikace mezi novinářem Etzlerem, redaktory Newsroomu ČT 24 a šéfredaktorem Respektu Erikem Taberym, týkající se členky Rady ČT, která se ve středu dostavila na jednání Rady doprovázena policejní ochrankou.

Jednání Rady, včetně činnosti členky Jany Lipovské, či jejího policejního doprovodu, je ale na úplně jiné, nesporně zajímavé téma.

Nesrovnatelně působivější mi ale přijde ten originální způsob vyjadřování – doložená komunikace  - tweetování  zmíněných kamarádů - novinářů.

Tabery sice Tomáše decentně napomíná, ale co naplat – nic o takových lidech nevypovídá lépe , nežli ty záchvaty vzteku, ztráta  sebekontroly.

Etzler:

"Ani s průkazama, přece nemohou bez pověření vlézt kam se jim zlíbí, zvlášť, když si je tam přivede nějaká zmanipulovaná špinavá čubka, co ani není zaměstnankyní ČT…“

No, teď už je alespoň zase o něco jasnější, kdo to vlastně jsou tihle „demokrati“ - horliví zastánci té jejich České televize!

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Josef Havránek | pátek 9.4.2021 10:31 | karma článku: 23,75 | přečteno: 262x