Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KD

Mate pravdu Ceska televize to je opravdu dilo, Pisarovicova, Zelezny, Karas, Borek, Krouzkova, Tvaruzkova .....

0 0
možnosti
AS

A91d26a85m 74S68t22a79v55a

26. 7. 2014 15:39

"Jan Petránek  ...": Není to ten věčně pomýlený komunista, jako ten Štětina, Komárek, Dienstbier, Ruml a spol.?

1 1
možnosti
AM

Zato blogeři, to nejsou děvky, ti nám pravdu říkají vždy celou a čistou................

2 3
možnosti
Foto

Pane autore, nepodal jste jediný argument, jen tak globálně skuhráte. Tak mi připadá, že jen jste naštván tak nějak na všechny.

2 5
možnosti
SN

:-)  Pár Vašich posledních článků začínám oceňovat! Konečně s věkem moudříte! V tomto Vám dávám za pravdu a ten pán, co se otírá  o pana Petránka bude možná nejchytřejší na světě !   R^R^R^

7 1
možnosti
Foto

Ten pán, co se otírá o p. Petránka, si dotyčného velmi dobře pamatuje i tak, jak se o něm zmińuje. Jak vidno z ,,+" reakcí, není sám. Tím netvrdí, že by šlo o nezkušeného novináře. Sám sebe se pak za toho ,,nejchytřešího" rozhodně nepovažuje. Jen stále slouží jak pamět, tak i úsudek, podepřený i bohatými osob. zkušenostmi;-)

0 1
možnosti
Foto

,,Čisté zpravodajství" již dávno neexistuje, stejně tak jako ,,neklamavá reklama".

Bývala doba, kdy např. BBC, či Švýcaři odvysílali událost typu to a to tehdy a tehdy tam a tam. Bez komentářů. Dnes ,,čisté" zpravodajství nahradily pouze komentáře.

Co se p. dříve angaž.s. Petránka týká, nebyl a není vyjímkou. Mnozí jej pamatujeme po pro mnohé tehdy výhodným poněkud jiným vývěs. štítem. Jeho ,,zapálených" komentářů nevyjímaje8-o:-/

4 0
možnosti
Foto

neříkají li media to, co chci slyšet, nemusí být nutně ta chyba na straně medií

2 4
možnosti
PH

na to lze parafrázovat pana Wericha, které noviny to psaly, no to ;-Dje jedno.

3 0
možnosti
VL

Pan Petránek je starší pán, vždy působil odborně zdatně a má vemlouvavý hlas. Bohužel se také často ve svých analýzách a prognózách mýlil. Stačí si jen přehrát jeho starší povídání v rozhlasovém archivu.

Každý by chtěl slyšet a vidět něco jiného. Co komu brání založit různé druhy informačních medií, když je podle jistých lidí zde evidentní, že o zprávy jistého ražení by byl tak obrovský zájem?

Jen se podívejte na některé servery, co tam máte za přehršel "zajímavých" věciček. Někdy až budete chtít, aby Vás někdo štípnul, protože nebudete vědět jestli sníte nebo bdíte!

Na ČT si můžete stěžovat. Tak tu nevzdychejte a udělejte to, když myslíte!

Rozhlas má řadu informací řekněme vyvážených a zveřejňuje názory obou stran. Komentátoři nejsou lidé, kteří musí být nutně ve vašem smyslu toho slova "objektivní". Mají svůj názor a říkají ho.

1 0
možnosti
PH

Dalo by se s Vámi souhlasit, ale v našich médiích je sloučeno zpravodajství s komentářem a to mě vadí. Např. spadlo letadlo na objasnění proč, se pracuje. Verze našich žurnalistů" spadlo letadlo, pravděpodobně ho sestřelili separatisté, nebo spřátelený stát. To že tu druhou verzi řekne novinář v komentáři beru, ale jako zprávu ne.:-)

8 0
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články