Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J15a49n 21P87e33c72h73a

30. 5. 2015 14:31

Karma! Hlavní zadání, tedy shodit vládu, už Ivoš Ištvánů splnil. Jsem zvědav, zda se někdy někdo začne vážně zabývat tím, kdo si to u něj objednal. Nebo že by byl jenom tak neschopný a jednal pouze sám za sebe...?

5 0
možnosti
JM

Myslím, že se pan Nečas nejvíc potrestal sám, když si podobnou megeru vzal;-D

4 0
možnosti
VK

Je úsměvné jak soudci bojují za svoji údajnou nezávislost, která jim slouží k beztrestnému ohýbání zákonů , podle toho jak se jim to hodí , nebo podle toho koho soudí. Máš na dobrého advokáta? Můžeš být pump a nic ti neprokáží .Většina populace v podobné situaci by už dávno byla odsouzena. Místo svědomí mají v hlavě peněženku , když bojují o své ,,nemravně nízké platy ".;-(

3 0
možnosti
VP

Podle mě došlo k systémové chybě. V okamžiku kdy dáte jisté skupině lidí neomezenou moc a nemáte prakticky žádné korekční mechanismy, tak to zákonitě povede k vážným škodám v celé společnosti.

3 0
možnosti
Foto

Když slyším kam všude jdou peníze daňových poplatníků a vidím jak soudy zametají vše pod kobereček, nemám chuť se podílet na této špíně tím, že zvolím u voleb stranu, která mě během své vlády zklame. Raději si místo k volbám vyjdu na procházku se psem, je to smysluplnější, než svým hlasem přispět zkorumpovaným politikům k vítězství.

Ty sliby předvolební, změny priorit po nich a všechny ty taškařice které s námi provádějí, mi silně připomínají Kocourkov.

2 0
možnosti
PT

Zajímavé že soudkyně,  když vydávala trestní příkaz někdy před rokem tak byla přesvědčená že vina tady je,  a že tedy jsou důkazy a za rok se ji najednout  ty důkazy někdy ztratili, potom je opravdu podivné že nějaké důkazy viděli i obhájci obžalovaných a dožadovali se trestu alternativního, a nejzajímavější je,  že se jeden rozvědčík i přiznal ale to kupodivu nebyl také důkaz, rozvědčík se zřejmě omylem přiznal k něčemu co vůbec neudělal.

Ona když soudkyně nechce vidět tak holt nevidí, téhle by nestačili ani videozáznamy v digitální kvalitě.

Zkrátka zase obdoba rozhodnutí soudců o tom,  že korupce na půdě parlamentu je beztrestná a tedy že není potřeba třeba za Kořistkou nějak tajně posílat Dalíka, že stačí na půdě parlamentu za ním zajít a udělat mu nabídku co dostane za přeběhnutí. ;-D

3 2
možnosti

Paní soudkyně nám svým rozhodnutím sdělila, že úkolovat vojenskou rozvědku může kdejaká sekretářka.

A to je dobře, Od pondělka bude určitě ústředí vojenské rozvědky zahlceno úkolováním od hromady další českých sekretářek.

;-D

0 3
možnosti
SN

:-)   Milý autore ! Důkazů by se našla přehršel, ale když není vůle, tak se to bez zdůvodnění ukončí !  Doufám, že jste poslouchal státního zástupce Bajgra v TV !  Pořád platí.....co je dovoleno pánovi, není dovoleno kmánovi! Jen fakt, že tato ženština přes poklopec svého milence řídila tento stát, je šílený? Vám se  líbí, že žijeme v takovém bananistánu?  Rv

4 6
možnosti
MD

Co je lepsi? Satlava nebo prochazka po namesti pod slunecnickem, provazena utrpnymi usmevy ostatnich kolemjdoucich. To nemuze zachranit ani demoverze polibku a hry na stastny par.

1 0
možnosti
AS

A66d75a54m 29S94t37a62v94a

30. 5. 2015 7:59

".... premiérovi, že je bačkora ...": přeju mu to, i tu jeho fusekli....

3 0
možnosti
JV

RvŽijeme vůbec v Evropě?Rv

1 0
možnosti
AS

A50d86a61m 44S24t51a61v86a

30. 5. 2015 8:00

..eště jednou!

0 0
možnosti
JV

Rv!!Žijeme vůbec v Evropě?

1 0
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články