Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

M84i18l50a26n 13R53a10d81e34k

29. 7. 2013 19:31

policie ma plne ruce prace s extremisty, xenofoby a rasisty. Co maji chudaci delat?

2 0
možnosti
Foto

Mě např. vychovali Romové...!!

0 0
možnosti
JR

J74a66n 71R42á23ž

29. 7. 2013 17:55

Český stát,resp.politici, naprosto rezignovali na svou základní funkci: Zajistit bezpečnost, pořádek, nerušené občanské soužití a ochranu vlastnictví. Místo toho,aby složky Policie nekompromisně šetřily a soudy trestaly i zdánlivě banální případy porušování občanského soužití a krádeže, pořádají efektní exhibice státní moci proti těm, kdo dá najevo,ze se mu to nelíbí. Než vyšetřovat toho,kdo ukradené předměty prodává v zastavárnách a sběrnách odpadů, raději tyto provozovny nechá zavřít. Než přinutit toho,kdo soustavně porušuje normy a zákony tvrdým postihem,raději celé skupiny obyvatel cíleně ignorujicí veškeré normy podle kterých žije kulturni občanská pospolitost, korumpuje bezpracnými příjmy.

Takže se pak nedivme,když se budou zvony a jiné kulturní památky schovávat do depozitářů, staří lidé se budou bát jít nakoupit, děti nebudou mít nic cenného aby o to na cestě do školy nepřišly a před vstupem do vozu MHD si každý bude sundávat řetízky z krku a peněženky nosit ve spodním prádle. A to ve jménu humanismu a korektního přístupu k porušovatelům psaných i nepsaných pravidel a zákonů.

6 0
možnosti
AN

Podle někoho, když se policie  začne zabývat trestnou činností, která se přímo dotýká ODS, tak prý asi fatálně zabloudila, no kdyby taková kauza postihla socany, že by  tajemnice-milenka premiéra nechala fízlovat rozvědkou manželku svého milence, který je momentálně premiér, že by dojednávala místa pro exposlance ve státních firmách, no to by ODSTOP vyvolala "monstrproces". U Ratha, to byla policie skvělá, to kukly nevadily. Ratha se nezastávám, pokud kradl, má být po zásluze potrestán, jen musí být naštvaný, že sedmičku nepřebíral v PS, to by ho kryla imunita. Když Rath poukazoval, na podmínky ve vazbě, to se jen Nečas posmíval, když tam byla jeho milenka, tak to prý bylo nelidské. A jeho výroky o dobytku a sviních směrem ke SZ a policii, netřeba ani komentovat.

3 4
možnosti
JS

Promiňte, ale toto dávat za vinu policii považuji za úsměvné.

4 2
možnosti
Foto

Kou to dávat za vinu ?

1 0
možnosti