Než někdo zase práskne bičem a stádo se vzpamatuje!

Už po pár minutách nošení respirátoru mi obvykle začíná být nevolno. Ale  pokud to jen trochu jde, nechytračím - když projdu kontrolou, nestahuju si ho pod nos, nebo demonstrativně rovnou pod bradu.

Nejde o strach, na to jsem už dost starej, jen si pořád naivně opakuju, že ty fujtajbly přece nenosíme kvůli sobě, ale chráníme tím i ostatní.

Mám tisíc chutí připomínat to zmíněným chytrákům, ale tak blbej přeci jen nejsem! Stejně bych se nedozvěděl nic jiného, že přeci žijeme v demokracii, že bych se měl raději starat sám o sebe, případně - jestli nechci přes držku!

Kdo pil – umřel. Kdo nepil, umřel taky!...zní hospodou, na rozdíl od znovu se plnících nemocnic, kde se to české furiantství ovšem nápadně vytrácí.

Jó, pamatuju  doby, kdy Češi ještě disciplinovaně dodržovali pravidla a to i ty úplně hloupý a potupný, kdy se k tak zvaným volbám - pravidelně dostavovalo 99 procent voličů, aby  jednotně volili komunisty. Stačilo jen trochu prásknout bičem.

Zvláště pak v čase covidu, jen žasnu, jak se ta kdysi zbabělá česká společnost, po Listopadu radikálně proměnila – nabrala na hrdosti!

Přemýšlivými, statečnými spoluobčany se to tu teď jen hemží. Staří gerojové vylezli z nor a svým mladým nadšeně vštěpují svatý lidská práva. Těm už nikdo a nikdy nebude poroučet, říkat, ba ani radit, co mají, či nemají dělat! Kampak na ně s očkováním, s nošením roušek, respirátorů…!

Tahle zničující kocovina ze svobody a demokracie = anarchie, logicky nemůže trvat věčně, byl by to konec lidstva.

A tak nezbývá nežli jen v klidu čekat, až zase někdo práskne bičem a stádo se vzpamatuje!

P.S.

Po totalitě se mi nestýská, ani  nepředpokládám, že veškerá proticovidová opatření jsou správná,  ale ta panující  anarchie plná falešných  hrdinů a nefalšovaných blbů, mě děsí. 

Autor: Josef Havránek | sobota 13.11.2021 10:31 | karma článku: 18,63 | přečteno: 187x