Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J49. 25G22r98o24h

29. 4. 2015 9:23

Pokud nebyly zjištěny osoby, které se dopustily jednání, které mělo znaky přestupku, musí je ten úředník městské části zjistit. Podle mě si to ulehčil tím, že přestupkové řízení nevedl. Protože toto jednání mohlo být přestupkem proti veřejnému pořádku a pokud těch pachatelů bylo víc,mohl to projednat ve společném řízení.

0 0
možnosti

Ty osoby měla zjistit Policie a po zjištění, že se nejedná o trestný čin, spis buďto předat nebo nepředat přestupkové komisi. Úředník sám od sebe nemůže hledat po Praze nějaké výtržníky a suplovat Policii. Dále je možné, že jim popud k zahájení přestupkového řízení nikdo ani nepodal.

1 0
možnosti

Neděláte z toho zbytečnou kovbojku, pane Havránku? Anebo máte jen příliš bujnou fantazii?

2 1
možnosti

Ne, paní Samcová, já se tím jen bavím. Zkuste to také...

2 0
možnosti
Foto

A že by ti úředníci mohli mít taky vlastní hlavu a úsudek, to nepřipouštíte. Naopak, svědčí to o tom, že pod správou ODS na Praze 2 se úředníci nemusí chovat jako většinové stádo.

6 1
možnosti

Pane Flaško,  jsem  rád , že  pro Vás jsem až tak důležitej. Ale v hlavičce blogu o sobě píšu, že jsem hroznej. Opravdu, netřeba mi to každý boží den přiomínat...:-)

1 0
možnosti

Nevím, co by na tom měli úředníci řešit, i když šlo o prezidenta republiky. Vzpomeňte si, jak na oficiálních volebních akcích jedné velké strany (socanů) organizované skupiny těch spravidlivě a demokraticky naladěných mladých voličů pod dohledem televizních štábů a policie vesele házely stovky vajec na stávající i budoucí poslance parlamentu. No to byla prča, sranda a legrace - celá ODS se mohla zbláznit radostí, jak jim to národ vysvětlil. Vyšetřování se nekonalo, protože prý se nikomu nic nestalo, dalo se to předpokládat, bylo to spravedlivé rozhořčení lidu. No a tak to bylo i s tím panem Zemanem, takže co by měla paní Černochová řešit?

4 0
možnosti

Co by měla řešit? Je to prosté, nesouhlasit.

1 0
možnosti

Mgr. Jana Černochová je žena, která téměř za všech okolností se snaží prezentovat SVŮJ názor. Nesouhlasím s ní vždy v jejich vystoupeních ve sněmovně, jistě se i ona musí podřizovat většinové vůli poslaneckého klubu, ale mimo opoziční prostor, je svá. Tentokrát s ní souhlasím, protestovat proti hlavě státu se dá kultivovaně, udělat z presidenta vaječný terč je nepřípustné; ať je tam kdokoli.

7 0
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články