Netřeba hned panikařit

Zvláště pak příslušníci starších generací by si měli uvědomit, že svět kolem nás se sakramentsky mění - rozjíždí se to čím dál větším fofrem a nejde to už zastavit …

Pokud všem těm novotám nedokážeme rozumět, natož pak se s nimi  ztotožnit  – netřeba podléhat panice, vůbec to nemusí být  úbytkem zrovna těch  našich  mozkových buněk, atd.,atd.

Když teď často poslouchám ty vyloženě  šílené výroky některých volebních vítězů, nedávno obdarovaných významnými státními funkcemi typu  - Pekarová,Válek, Langšádlová..., obvykle jen kroutím hlavou. Ale hlavu vzhůru,  netřeba mít komplexy, když těm jejich prapodivným  myšlenkovým pochodům nerozumíte.

Znovu připomínám - ta chyba vůbec nemusí být na vašem, našem přijímači - na straně nás  gerontů!

Prostě -  doba se změnila a zdaleka  nejde jen o Českou republiku.

Podobně úspěšně jako u nás, se volilo rovněž u sousedu v Německu a ani tam to teď nevypadá o nic lepší:

Nová německá ministryně obrany Christine Lambrechtová volá po zpřísnění sankcí pro Rusko za vojenské aktivity kolem ukrajinských hranic. Sankce by podle ní měl „osobně pocítit“ také prezident Vladimir Putin. „Neměl by mít dovoleno chodit nakupovat na Champs-Élysées v Paříži,“  : - )

Ta šířící se  debilita,   je evidentně  mezinárodní záležitostí!  

Moc času nám starším už nezbývá. Fakt nemá smysl se zbytečně užírat. A když se tou masovou  invazí debilů,  nedokážeme dobře pobavit, pořád tady přeci ještě zbývá útěcha, že v tom alespoň nejsme úplně  sami!

P.S.

Vánoční čas má své nepochybné  kouzlo, do kterého tyhle neradostné, šťouravé blogy  zjevně nesedí. A  tak, pokud mě snad nenapadne něco úplně geniálního a  taky, tělo to nastávající  debužírování ve zdraví  přečká, se zase ozvu až v novém roce.

Věrným, tolerantním čtenářům přeju spokojené, klidné  Vánoce, bez zmíněného  sebetrýznění. : - )

Autor: Josef Havránek | úterý 21.12.2021 10:31 | karma článku: 24,15 | přečteno: 346x