Nepochybuju, že to Petříček Pompeovi pořádně nandá!

Přehled dnešních zpráv:   V USA pokračují rasové nepokoje, rabování. Do České republiky přijíždí americký ministr zahraničí Pompeo...

Nepochybuju, že ministr Petříček, který tak nekompromisně odsoudil zásahy běloruské policie v Minsku, mu to taky pořádně vytmaví, za to včerejší střílení policie v Chicagu...   : - )

Ale dost srandy!

Je více nežli zřejmé, že americký ministr přijel školit vždy ochotné české představitele. Navzdory pandemii, je znovu nabádat k zvyšování vojenského rozpočtu, bojkotu obchodních vztahů s Čínou, s Ruskem a také, nejen v souvislosti s tendrem na pořízení nových atomových reaktorů, připomenout americké firmy.

Musím připustit, že postupem let, alespoň tedy v mých očích, vážnost nejvyšších představitelů USA rapidně klesá. Možná by si, ze všeho nejdříve, měli udělat pořádek doma, jinak jen obtížně mohou mistrovat - poučovat jiné!

Tenhle svět už není váš!, nekompromisně sdělovali, v americkém Portlandu, aktivisti hnutí BLM, postarší bělošce, které se nelíbilo ničení fasády domu. Aby si to pořádně zapamatovala - polili ji barvou.

Je to smutné, ale už dávno  je mi naprosto jasný, že tenhle svět už není můj.

Netřeba mě sprejovat!

Autor: Josef Havránek | úterý 11.8.2020 10:14 | karma článku: 24,12 | přečteno: 222x