Nemilý pane Babiši,

neděli  17.listopadu  jsem trávil převážně  u počítače a televize a tak   jsem od vesměs  nadšených komentátorů   asi tisíckrát slyšel, jak vás na té Národní vypískali…

Nejsem zrovna váš fanoušek, takže to ani nebolelo. Nedojal  mě ani ten váš polední  projev v kterém jste vzdal hold Havlovi s tím, že jste nebyl tak statečný  jako on. Jistěže, o tom není sporu. Nejenže jste nebyl tak statečný, ale  vy jste to s ostatními komunisty táhl za stejný konec, což ve vašem případě evidentně nebyla  chyba intelektuální, ale charakterová.

Ale, čo bolo, to bolo! Musím přiznat, že jste mě tím veleúspěšným  vstupem do české politiky hodně překvapil, nikdy bych si na vás nevsadil!

Když tak o tom často uvažuju, měl byste  vděčně poděkovat   zejména  stávajícím, totálně neschopným  českým politikům, kteří vám  k tomu triumfu  vydláždili cestu  a dodnes  se  tomu  pořád diví.

Vadí mi vaše minulost, dnes už  ale  především proto, že jste vydíratelný, nejen politicky, ale i skrze vaše podnikání.

Nicméně, v  příštích volbách, pokud se nic mimořádého nestane, budu zřejmě volit  nadějnou Trikoloru, ale pokud bych si snad  musel vybírat mezi vaším  ANO a těmi   zoufalými topkaři, znormalizovanými odeesáky, naivně směšnými Piráty, natož pak komunisty, či lidovci…, hodil bych to přes veškeré uvedené  výhrady vám, neboť, na rozdíl od těch věčně  ukřičených, trapných  břídilů žijících  jen negací, máte, věřím,  alespoň pojem o tom, jak  tuhle zemi plnou nespokojenců, uřídit.

Autor: Josef Havránek | úterý 19.11.2019 12:49 | karma článku: 24,32 | přečteno: 270x