Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VC

S obsahem článku naprosto souhlasím. S nadpisem ale ne německá média najsou k smíchu, ale k pláči!!

2 0
možnosti
JC

Naprostý souhlas, pane.

Německá média to utajovala déle než komunistická média strkačku na Národní třídě v listopadu '89. To je ztěží uvěřitelné. Nebýt internetu, asi by to fakt dokázali ututlat.

5 0
možnosti
VV
JM

Existují nějaké záběry z oné silvestrovské "veselice" v Kolíně nad Rýnem na YouTube? Nějaké záběry z mobilů? Hledal jsem, ale výsledek je nula.

0 0
možnosti
JH

Není ani tak otázkou, zda existují, spíše, zda se je někdo v tom korektním Německu odváží zveřejnit.:-)

0 0
možnosti
PB

..... mňo, čert aby sa v tem vyznal,- někdy mám pocit že sou svázaní víc než ta naša žumpa,- viz. mejdan v Kolíně, Sýrie, Ukrajina, atd.- však na druhou stranu pěstujou vynikající politickou satiru a tvrdý politický diskuse tzv. "kulatých stolů",- což je v našem mediálním prostředí naprosté tabu !

0 0
možnosti
Foto

Německá média prostě ukázala, že umějí totéž, co jiná.

Mimochodem uvědomme si zpětně, že ještě docela nedávno byla česká média německá (měla německé vlastníky). Byla snad tehdy jiná? Uměla méně? Jaký byl jejich vliv?

0 0
možnosti
Foto

Mlčení bylo prolomeno a nyní nejenže o událostech v Kolíně mluví všechna německá média téměř nepřetržitě, ale referují i o předchozích jednotlivých znásilněních apod.

0 0
možnosti
ON

Když jste minule napsal že tahle země je naše a nikdo nám nemá co říkat tak co je vám do německých médií? To jsou německá média děje se to v Německu a jim do toho přece nemá taky žádný cizák jako vy co kecat. Takže buď nevíte co píšete anebo jste eurohujer.

3 11
možnosti
JH

Tak Angela se už také veze? Asi nebude členkou Havrankovy komise pro obecné řešení. Ale dílčí problémy už určitě Havranek s Chrástkem řeší.;-O Konečné řešení je v přípravě!!!!;-O;-O;-O

3 7
možnosti

a co by měl, Autore, tedy ten Brusel s tím německým skandálem podle Vás dělat? A co chystá Brusel na Polsko? Buďte trochu konkrétní, prosím. Takhle to jsou takové výkřiky, spíš ....

0 3
možnosti
DC

Vy jste asi spadl z měsíce. Všechny ty výhrůžky EU papalášů vůči Polsku si můžete přeci snadno dohledat.

5 0
možnosti
Foto

J49o82s44e69f 20B25a24s40l

8. 1. 2016 9:15

Dvě poznámky:

1. Asi už zkušebně najeli na právo Šarija - výpověď ženy má pouze poloviční váhu.

2. Muslimové se již úspěšně sžívají s novým prostředím. Všude se píše o opilých tlupách a já doteď žil v představě, že korán alkohol zakazuje! 8-o

8 0
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1306x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články