Nelítostná válka o politického kašpárka Šmardu

Jak  už  jsem kdesi napsal –  Jsem  mile překvapený, netušil jsem, až kolika komiky tihle čeští sociální demokrati disponují…

Když  začalo  tehdejšímu ministrovi kultury Staňkovi téci  do bot, odhodlaně  se za něj  postavil  předseda ČSSD Hamáček  a  později  i celé stranické předsednictvo. Vydrželo jim to skoro  celý týden… : - )

Uvidíme, jak to    dopadne s kandidátem Šmardou!

Člověk  by  předpokládal, že ze všeho nejvíc teď budou slyšet  jindy tolik  ukřičení umělci -  když  jim sociální demokrati cpou do čela kulturního ministerstva nevzdělaného, kulturou nedotčeného, evidentně nekompetentního  chlápka, který předem  slibuje, že po jmenování razantně  především zvýší   platy uklízečkám v kulturních zařízeních…

Umělci  však   překvapivě mlčí, takřka jako zařezaní. Není obtížné si domyslet, že  je  za tím nemilovaný prezident, kterému,  úplně  za žádnou cenu, nechtějí dávat za pravdu, raději by spolkli i toho nechutného Šmardu!

Obávám se ale, že  ani  prezidentovi Zemanovi nejde v tomto případě, v první řadě  tolik  o kulturu, ale spíše o výchovu stále více  upadající ČSSD.

Otce  znovuzakladatele, to břídilství socl dem.  potomků  zjevně  trápí až natolik, že raději riskuje žalobu k Ústavnímu soudu!

Autor: Josef Havránek | čtvrtek 15.8.2019 12:15 | karma článku: 20,88 | přečteno: 197x