Nekompromisní ČT a 15 minut pro Jaromíra Nohavicu

Když jsem si, včera v podvečer po sobě znovu četl blog věnovaný Jarkovi, nemohl jsem si nevšimnout   té zjevné  namyšlenosti…

... v pasáži, kde  jsem se  usmíval, že výtěžek z humanitární akce na podporu Ukrajiny se Jarek  rozhodl směrovat  zrovna na konto toho urputně  politikářského Člověka v tísni... a následně dostal košem.

Nějak mi nedošlo, že ta  adresa Člověka,  mohla třeba  přijít od pořadatelů, že s tím Jarek nemusel mít nic společného, že ho tak  jen možná  přiblble shazuju, tak jako mnozí jiní, politicky nabušení  chytráci...

A potom jsem se také chvíli, tak trochu za trest, díval na zpravodajství ČT, kde tuhle kauzu, pochopitelně, tak pěkně, se zjevným gustem, rozmázli.

K úplné zpravodajské dokonalosti tu scházel pouze, takový detail. Nicméně, nezanedbatelný, hodně  vypovídající detail, který se na internetu objevil už v neděli odpoledne, ale do té večerní zpravodajské relace, se nejspíše  z časových důvodů, tak nějak  nedostal. : - ) 

Šlo o hlášení pořadatelské organizace, že zmíněný koncert Jaromíra Nohavici, byl vyprodaný v průběhu necelých  15 minut!

 

Autor: Josef Havránek | pondělí 14.3.2022 10:31 | karma článku: 21,93 | přečteno: 290x