Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZH

Názory exministra a filozofa na konflikt na Ukrajině:                                                                        http://www.prvnizpravy.cz/zpravy/politika/usa-zazehly-konlikt-na-ukrajine-a-udelaly-historickou-chybu/                                                                                                                                               A trochu krátké ukrajinské historie:                                                                                                     http://jakl.blog.idnes.cz/c/427782/Zastavme-rozpinavost-Ukrajiny.html

0 0
možnosti
ZH

Paní Kyselková, možná, že je paní Merkelová uvážlivá a možná jí jen někdo konečně vysvětlil souvislosti. Třeba: že Německo neleží v relativním bezpečí za mořem, že americké zbraně nebudou na Ukrajině malým přitopením, ale požárem, že tyto zbraně by byly americkým kšeftem, ale pravděpodobnou evropskou(německou) platbou, že krymští občané se rozhodli vrátit do Ruska, že Doněck nenapadl Kyjev, že Německo má svou minulost, a že Němci dnes válku nechtějí:  https://www.google.cz/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0CCAQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.parlamentnilisty.cz%2Farena%2Fmonitor%2FPani-Merkelova-my-nechceme-valku-Prestante-demonizovat-Rusy-pise-nemecky-exprezident-exkancler-a-desitky-vazenych-Nemcu-349071&ei=8bHWVOqyMML3aoGIgYAB&usg=AFQjCNHTjNI7WVr4_wb7-bfWvTn1fxFwOg  Také se paní Merkelová mohla doslechnout o tom, jak se dělilo Československo!!McClainovi myslím fandili mnozí z nás. Já dnes přátelé v tomto příběhu fandím nám všem. I těm méně informovaným. R^ [>-]

1 0
možnosti
Foto

Dík, pane Hodovale. Pokud se orientuji v té hrůze myslím, že všichni musí ustoupit a zodpovědně ustát civilizační úroveň. Stačí balanc s IS.

0 0
možnosti
Foto

V této nebezpečně napjaté situaci na Ukrajině stačí málo přitopit a můžeme se loučit. Zaplaťbúh, že je Merkelová uvážlivá a ne bláznivá jako divoký kovboj McClain. Jak já jsem mu fandila !

1 0
možnosti
PT

Také nějak nerozumím a to tedy když napadenou Ukrajinu necháme na holičkách a bez zbraní které potřebují k obraně proti ruské agresi tak tím jako posílíme mír a nezabíjení na Ukrajině 8-o

Já myslím že to je přesně naopak, dokud ruský  agresor neuvidí proti sobě přiměřenou vojenskou sílu tak tahle válka neskončí a agresor se bude roztahovat a roztahovat.

1 2
možnosti
PD

USA jsou v pozici, kdy si mohou dovolit luxus nazývat věci správnými jmény. Putin cítí obavy  Evropy z vojenské konfrontace s Ruskem, s čímž on zřejmě nemá problém a pokusů o diplomatické řešení konfliktu má bžundu. Přitom ty zbraně pro UK by Putina dost potrápily.

1 0
možnosti

Svět ovládají magoři, protože soudný člověk si nepodřeže nohy u židle na které chce sedět. Pořád jsem si říkala, proč se tak cpou na Mars, přemýšlejí o osidlování, kdyby to bylo reálné, tak už si hoši hrají nukleární kuličky. USA je pro soudného člověka odepsaná, nedá se jim věřit ani slovo. Říkám si, co by usáci dělali, kdyby se proti nim spojil celý svět, říkají si o to. Jak se ten svět opakuje - nemohli jsme cítit rusáky, když nám je pořád cpali do hlavy a dnes je to zase, akorát s těmi druhými. Všechno se přejí, zvláště když je to servírováno s násilím a že se naše sdělovadla a kavárna tak snaží. Nevím co nás, ten přízemní hmyz čeká, ale nebudou to hezké časy.

5 2
možnosti
Foto

Vy musíte chodit povinně na americké filmy a na školení di VUMLu?

3 6
možnosti
Foto

To se Vám nedivím, nejsou to jen ti Amíci, kterým přestáváte rozumět.;-D

7 8
možnosti
MM

Nic si z toho nedělejte, já Vám taky.

4 8
možnosti
MM

Paní, nebo slečna Franzová o mě zřejmě ví vše, čemu a komu musím rozumět a kde nemusím. Vás bych doma nechtěl mít.

4 3
možnosti
JR

J24a24n 34R31á94ž

7. 2. 2015 9:48

Jsem na tom stejně!

Nebo jsme to dřív, v dobách "Hip,Hip USA" nechtěli vidět!

8 0
možnosti
Foto

I64v78a67n 87M72a79r30e55k

7. 2. 2015 9:44

Jako vždy pár slov a tolik pravdy v nich, máte vzácný dar, karma  ! R^[>-]

10 0
možnosti