Nedělní bejkárna na Václaváku

Během bloku  reklam, při televizím sledování  Flinstounů, jsem si kliknul na Novinky.cz, kde pod bizarním  titulkem – Na Václavském náměstí se demonstruje za svobodu, nabízeli  přímý přenos z té šaškárny...  

Jak se říká - bylo to tak  blbý, až to bylo hezký!  Televizi jsem  vypnul  a upřednostnil  tu komedii z Václaváku - přišla mi  zábavnější.

Tolik hloupých, primitivních keců na jednom místě jsem už dlouho neslyšel a to tu ještě, pokud vím,  scházeli -   bývalý pan prezident, Zubař a Landa!  

Šlo o takový zvláštní černý humor. Těm permanentně  zapáleným žvanilům -   revolucionářům, vůbec nedocházelo, jak strašlivě devalvují   vznešené ideály -  Svobodu, Pravdu, Vlastenectví..., které  přežvykovali snad v každé větě. 

Horší už byly  jen ty stovky, možná tisíce  posluchačů před pódiem, nadšeně přitakávající, bez rozestupů a roušek.

Kéž by tihle "hrdí" nešťastníci, byli schopni alespoň trochu toho studu  - sebereflexe a pokud jim za několik dní odejde čich, zvýší se  teplota - raději někam zalezli a alespoň neobtěžovali personál nemocnic!

P.S.

Dost, povětšinou rozhořčených  diskutérů komentujících přenos, zmiňovalo  - blbé Pražáky. A tak jen pro úplnost musím spravedlivě  doplnit, že značná část  účinkujících - z podia, byla tentokrát dodána  přímo z Brna a Ostravy.  

Autor: Josef Havránek | pondělí 1.2.2021 10:31 | karma článku: 18,76 | přečteno: 208x