Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OH

Pokud nemáte přehnaná očekávání, tak je to celkem dobrá a místy docela vtipná oddychovka. V té přehršli blbostí na soukromých televizích (Bezdružice, Přístav a další podobné perly) mi to pořád vychází docela přijatelně.

0 0
možnosti
Foto

Tak nějak podobně jako Vy, pane Havránku,  to vidím i já. Koukám se na to - a trpím.Samozřejmě - mohu přepnout na jiný kanál, ale doufala jsem, že se to, po té masivní reklamě,  v dalších dílech vystříbří... Nestalo se...  Manžel po prvním dílu odmítl to sledovat. :-( Doktor v podání rutinéra M. Donutila  není doktor, tak jak je známe u nás, drzá, naprosto neprofesionálně se chovající zdravotní sestra, je otřesná,  hloupí a nevychovaní vesničané jsou urážkou slušných a vstřícných obyvatel Velkých Karlovic. (Většina diváků tuto valašskou obec zná). Pro mne je to další zklamání seriálem, na který jsem se těšila. (Zlatý Jaroslav Dietl). Příště raději TV2, TV Art nebo TV Geografic. Anebo ještě raději nějakou dobrou knihu. Tu si mohu vybrat, ta mě nezklame...:-/R^

3 0
možnosti
JH

Nejhorší na tom je, že originál je dobrý...

0 0
možnosti
Foto

mne to potkat nemůže, protože na seriály ze zásady nekoukám. Jakou mají kvalitu poznám už z ukázek, které mají za cíl diváky přitáhnout a u mne se jim daří opak.

1 0
možnosti
JH

viz. už tady zmíněné Bezdružice

1 0
možnosti
LM

Říkejte si co chcete, mě se seriál líbí, odpočinkový, žádné násilí, občas se zasměju (není mi ani 30)...R^

4 0
možnosti
PH

Jak se tam nestřílí a nevybuchují auta , tak to nestojí za nic , že ?

5 1
možnosti
JH

No, to jste mi to tedy nandal jmenovče...:-)

0 0
možnosti

Pane Havránku, a nenapadlo vás, že jsou i lidi (třeba jako já), co přijdou domů z práce, oči vykoukané z celodenního čumění na monitor počítače, hlava se motá a to poslední, co od bedny očekávají, je těžká intelektuálština dnes a denně. Ještě je to se mnou dobré, ještě jsem nedopadl na dno a nepropracoval jsem se třeba k Bezdružicům. Ale: od prvního dílu Doktora jsem po chvíli odešel, další týden jsem to dokoukal a potom zase. Já netvrdím, že je zázrak, ovšem Donutil mně tam přijde lepší, než když vykládá ty svoje vyumělkované historky a nakonec nic mi nebrání v nejhorším bednu vypnout. Ale postavit na tom článek do blogu, to vaříte z vody..

14 1
možnosti
JH

Z vody vařím tak akorát čaj. Nejsme naštěstí všichni stejní. To kdy já sednu unavejnej před televizi tak si pustím třeba Přátele, Teorii velkého třesku... tedy také žádné velké intelektuálštiny.

2 0
možnosti
ŠM

no, když jsme včera koukla na 10 minut na Barrandov- seriál Bezdružice...našl ajsem tím pro Vás nového adepta, to sna dje horší než Doktor Martin ;-D

1 0
možnosti
BM

Pane Havránku, Vy jste si nevšiml, že téměř všechny televize o víkendu nevysílají nic světoborného. Předpokládá se totiž, že občané v tuto dobu se většinou věnují jiným aktivitám-posezení s přáteli, návštěva restaurací, barů, klubů, divadel, kin atd.. To jako v období dovolených se většinou dávají pouze reprízy. Tak to je, co naděláme...

3 0
možnosti
Foto

Ty ostatni televize ale nezivi z penez poplatniku socialisticke umelce, kteri by jinak casto posli hlady :-/

1 0
možnosti
MV

vy jste proste, pane Havranku, rebel! nebo hudral...? hudral, to se k vam hodi vic. staci bednu vypnout a zit. JENZE...o cem byste pak psal, ze?

13 1
možnosti
Foto

Bože, co vám všem brání tu bednu vyhodit. Víte kolik budete mít najednou času? Na procházky, na vnoučata, na divadlo, na koníčky. A na netu si stejně přečtete, který moderátor při slavnostním večeru zklamal.

15 1
možnosti
MV

Havranek nas presvedcuje, ze bedna je zdrojem jeho "odvaznych kritik". Bez ni by nemel temata a jeho ego stravu. Kliknul jsem na jeho blog po velmi dlouhe dobe. porad stejny. doufal jsem v nejakej pokrok. nekonal se. nechme mu bednu, on by nic jineho ani neakceptoval.

4 1
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články