Ne, Sobotka opravdu neobjevil Ameriku!

V reakci na předchozí glosu,  v které jsem zatratil poslední slavnostní projev premiéra, mi jeden nespokojený čtenář  vzkázal, že každý z nás zřejmě poslouchal úplně jiný projev… 

Tedy, ne že by na tom zase až tak tolik záleželo, ale přece jenom, pro zajímavost,  jsem se  ke zmíněnému řečnění pana Sobotky,  ještě jednou vrátil.

V ECHO24.cz ten projev komentují pod titulkem Sobotka varuje před oligarchy a bojí se o svobodu médií 

Tak tedy  - před oligarchy typu Babiše, Bakaly…, varuje, už minimálně rok, doslova kde, kdo. To opravdu není, ani trochu, nová myšlenka!

Nejinak to je i s tou obavou o svobodu médií. Ano, svoboda českých médií  je skutečně  vážně ohrožena a to nejenom ze strany  těch, kteří  tak  „šikovně “média skupují.

Za  nesrovnatelně  horší považuju  poměry   ve  veřejnoprávních  médiích, v kterých, právě  „díky“  podbízivým  politikům a la Sobotka, už nějakou dobu, z prostředků naprosto bezbranných plátců koncesionářských poplatků,  beztrestně, svévolně  politikaří  skupinky nikomu se neodpovídajících  redaktorů, kteří mezi sebe nikoho jiného nepustí…

Musím trvat na svém – Sobotka se sice právem obává o česká média, právem varuje před oligarchizací České republiky, ale Ameriku tedy rozhodně neobjevil!

Bohužel, patrně  nejde jen o to, že mu fatálně schází  originalita, invence. Tedy, alespoň na mne,  pan premiér  dělá dojem, že tohle všechno mu, najednou, tolik vadí jen proto, že mu Babiš  šlape na paty!     

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Josef Havránek | neděle 16.11.2014 11:22 | karma článku: 30,44 | přečteno: 1110x