Diskuse

Natálka

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

burden

23. 11. 2009 13:23
už mi to leze na nervy

Té hločičky je mi líto, ale ta mediální kampaň, co se kolem toho rozpoutala je až nechutná. Mezitím umřelo na silnicích tak tisíc lidí, kolik asi z toho bylo dětí? Ale neustále den co den nám vymývají při hlavních zprávách mozky malou Natálkou. Neustále se lže, že jim chudákům vypálili domeček a žádná televize se neodváží ani zmínit fakt, že do toho se rodina Natálky vlámala a bydlela tam neoprávněně. To by narušilo image ubohé oběti. Jestliže se měsíce a měsíce mluví a píše neustále o jediném rasovém útoku v Čechách JEDNOZNAČNĚ z toho vyplývá, že v Čechách žádný násilný rasizmus NENÍ a že tuto výjimečnou causu si musí média hýčkat jak něco seslané jim z nebe. Někdy mám pocit, že je to škoda a že trocha zdravého rasizmu by nám rozhodně neuškodila.

0 0
možnosti

Malicekk

23. 11. 2009 13:39
Re: už mi to leze na nervy

pochopil jsem vas spravne, ze kdyz nekdo jednou krade, takze vlastne nekrade? Pochopil jsem vas spravne, ze kdyz nekdo se nekam "vlame" tak adekvatni trest pro celou rodinu, vcetne deti je jejich upaleni? Pochopil jsem vas spravne, ze neco jako rasismus muze byt za jistych okolnosti, ktere asi umite definovat i neco "zdraveho"? Vy sam jste zcela zdrav? Autorovi karma

0 0
možnosti

lost

23. 11. 2009 11:51
nazi folklor

asi nevymizí , , , ale za tohle ať zaplatěj .

0 0
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1312x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články