Nakažení, ale naštěstí, nenakažliví veřejnoprávníci

Jistě se shodneme, že pokud by čeští voliči jen trochu dali na rady  - na  tu  permanentní  propagandu redaktorů   České televize a Českého rozhlasu, měli bychom dnes  úplně jiného prezidenta, úplně jinou vládu…

Předpokládám, že, přes veškeré výhrady,  ještě  mnohem horší, nežli je ta dnešní -  plnou sluníčkovských kecálků, odtržených od reality.

Ta, na první pohled  málem   zázračná imunita českých voličů,  ale nepostrádá  logiku. Zvláště pak v případě  starších  generací,   za to lze   děkovat   komunistickým novinářům, kteří  ať  už svou hloupostí, nebo politickým aktivismem, dokázali  v myslících lidech vytvořit  zábrany  - takové málem  očkování, které bezpečně  funguje i na ty  polistopadové novinářské vykuky -  propagandisty.

Je to  dost  zvláštní a současně i velice  smutné, že ten známý  předlistopadový  slogan -   Československá  televize lže, jako když Rudé právo tiskne! , je, byť s  drobnými úpravami,   dnes pořád   aktuální.

Navíc, čeští občané jsou ještě nestydatě  ponižováni tím, že si tuhle trapnou, veřejnoprávní propagandu musejí platit z vlastní kapsy!

Autor: Josef Havránek | úterý 16.4.2019 8:00 | karma článku: 22,66 | přečteno: 211x