Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Morální vítězství nutno  přiznat obhájcům obviněných?! To je vtip? Dr Sokol byl z toho flastru dost zasmušilý.

0 0
možnosti
SN

:-) ...... I když dr. Ratha moc nemusím, je to proces navýsost politický! Ve sněmovně překážel, hlavně Kalouskovi . Dávám tu odkaz na jeho projev v parlamentu, kdy  v plné nahotě odhalil vztah Nečase a Nagyové, vč. jejího platu. To  nemohl vzhledem, jak sexuálně ovládala Nagyová Nečase, přežít!   KDo  není příliš zaujatý, musí mu to dojít. Jsem zvědav na Vaše reakce!  

http://www.youtube.com/watch?v=A8IDMOopOjk  !!!!!!

0 0
možnosti
NM

...mne se..e jenom ten nepoměr kauza Rath vůči..Parkanová,Dalík..třeba i ten Novák nebo solární elektrárny a mohl bych skončit u Řebíčka;-O;-O

3 0
možnosti
KV

No ceska justice. Exsenator ODS Novak dostal za 40 miliony tunilek 4 roky vezeni a drobnou pokutu 5 milionu korun, to se vyplati !

5 0
možnosti
Foto

1) Je sice možné vyhlásit určitý způsob sjednávání veřejných zakázek za trestný čin, ale pokud tam není dokázán vznik žádné škody, spíše ta škoda tam vznikla zastavením třeba oprav Buštěhradu, tak vzhledem k novosti tohoto typu chování posuzovaného  nyní jako  trestní čin,  bylo namístě dát pouze podmíněné tresty a symbolické pokuty

2) Výše těch pokut naznačuje spíše, že soud se řídil spíše výši zabaveného majetku, o němž se neví, odkud pochází. Nelze však říci, že by se mu podařilo nade vší pochybnost zjistit, odkud pochází. Pokud si dobře vzpomínám, nějaké ty peníze v jiné trestní kauze v 90. letech byly tomu odsouzenému nakonec vráceny.

3) Primárně se měl soud zabývat pouze jednou kauzou, v tomto případě Buštěhradem, tu rychle exemplárně posoudit.

4) Vůbec jsem nenarazil na informaci, že by se někdo zabýval roli toho soukromého očka, kdo ho najal, zda celé vyšetřování nepodnítila snaha zničit, nebo alespoň poškodit konkurenci.

5) Legalita těch odposlechů  jako důkazního materiálu je také sporná. Hovoří-li někdo o deseti bramborách, nemusí to vůbec znamenat, že třeba mluví o deseti veřejných zakázkách, i kdyby to oba jak volaný, tak i volající potvrdili ex post. Také je velmi sporná role té URNY. Ta krabice s vínem mohla být klidně podstrčená.

2 2
možnosti
PS

Vy jste vyhlásil soutěž o největší nesmysl? Tím jste trumfnul i "morální" vítězství obhájců...

0 2
možnosti
PN

P56e10t38r 77N73ě30m47e46c

8. 4. 2015 7:22

Podle mne zbohatnou ... zaplati 40 melounů, ale kolik si nakradli ?

0 0
možnosti
Foto

Ono se příhlásil nějaký okradený? A řekl, jaká mu vznikla škoda?

2 0
možnosti
  • Počet článků 6540
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1306x
Jsem velice často nespokojený občan, čtenář, divák, posluchač. Prostě hrůza!

 V roce 2016 jsem  ukončil  oficiální  působení a s ohledem  na  praktiky zdejších adminů  jsem  přešel  do místního  "disentu". : - )

Publikuju  zde už  výhradně jen   na soukromém blogu, který se nezobrazuje na  hlavní straně.

 

Seznam rubrik

Oblíbené články